A aparut noul scuter 2018 V-Special Lambretta

A aparut noul scuter 2018 V-Special Lambretta

11.07.2017

În primul weekend din luna iunie, Lambretta, celebra marca italiană de scutere, a sărbătorit cea de-a 70-a aniversare lansand modelul V-Special.

 A aparut noul scuter 2018 V-Special Lambretta - KISKA

Dupa cum am remarcat cu totii, Lambretta a renascut din cenusa, dupa multi ani in care a fost asociata mai mult cu aftershave-uri si tricouri, si s -a intors la ce stie ea sa faca mai bine. Compania a dezvăluit un nou scuter neo-retro. Primul scuter din secolul 21 al mărcii a fost denumit V-Special.

A aparut noul scuter 2018 V-Special Lambretta - lambretta 

Pentru un bărbat care prefera scuterele retro-stil, dar crede că Vespa pare mai potrivită pentru fete, noul model Lambretta V-Special ar trebui să fie exact ceea ce cauta si ce i se potriveste.

 A aparut noul scuter 2018 V-Special Lambretta - scuter

KISKA (KTM și Husqvarna) a creat designul la inaltimea renumelui sau, în colaborare cu comunitatea italiană Lambretta. O imbinare a clasicului intr-o viziune modernă. Numele motocicletelor sunt incarcate de masculinitate: V50, V125 și V200.

 A aparut noul scuter 2018 V-Special Lambretta - V-Special Lambretta

Versiunea V50 este propulsată de un motor de răcire cu aer, în 4 timpi, de 49,5 cc. Este compatibil cu Euro4.

 A aparut noul scuter 2018 V-Special Lambretta - scuter

Toate modelele utilizează o transmisie finală CVT și o centură de transmisie.

Frânele cu disc frontal și spate sunt comandate printr-un sistem de frânare combinat pentru a fi mai ușor de utilizat. Doar V50 vine cu o frână cu tambur spate. Luminile cu LED-uri, încărcătorul de 12 V, torpedoul, cârligul pentru bagaje, portbagajul mare sub scaun, suportul lateral și suportul principal și un panou LCD cu conectivitate Bluetooth sunt alte caracteristici ce merita mentionate.

Panoul lateral dublu cuprinde o arhitectură ingenioasă de oțel de 1,2 mm si este inspirat de industria aeronautică. Ele pot fi livrate in diferite forme, culori si materiale. Exista promisiuni ca o versiune all-electric va fi pe piata anul viitor.

A aparut noul scuter 2018 V-Special Lambretta - lambretta

Alături de gama contemporană, Lambretta doreste reintroducerea clasicelor GP 200 și SX 200 în Euro4 și a versiunilor electrice.

Regasim replici ale clasicului Lambretta in China, India și Thailanda.

Innocenti SA, compania mamă a Lambretta, directioneaza investitiile pentru crearea de versiuni imbunatatite ale motocicletelor sale.

Lambretta GmbH, o societate mixtă a Lambretta Consortium (Innocenti S.A., cu sediul în Lugano) și a grupului austriac KSR, anticipează prezentarea întregii game de produse la EICMA Milan la sfârșitul anului 2017.

 

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO Thunder Racing Team a adus acasa doua medalii din Portugalia

Timp de 4 zile prin muntii, padurile si campiile din Portugalia, participantii la BP Ultimate Rally Raid au parcurs sute de kilometri. Riderii au pilotat pe ploaie si prin balti adanci, dar si prin soare arzator. Membrii CFMOTO Thunder Racing Team au...

Citeste mai mult