Cum a fost la Schampa King of the Motos

Cum a fost la Schampa King of the Motos

07.03.2018

La 2018 Schampa King of the Motos, raliurile au inceput cu o cursa nocturna memorabila. Riderii profesionisti au avut rezervat formatul de trei runde, in timp ce categoria de amatori s-a incadrat in formatul „two moto”. Cursa desfasurata pe timpul noptii a avut loc pe 3 februarie, urmand ca a doua zi sa aiba loc doua curse separate. Conform regulamentului, in cazul unui scor la egalitate, pozitia de finis sau distanta la Moto 3 sunt reperele pentru calcularea punctajului final.

Cum a fost la Schampa King of the Motos - competitie

Asa cum se asteptau fanii, raliul nocturn cu motociclete a fost mai greu decat anul trecut, cu provocari care i-au pus in dificultate atat pe riderii cu experienta, cat si pe cei care de abia se afirma in competitiile de profil. Proba enduro Long Moto programata pentru duminica s-a desfasurat pe o distanta de 90 mile.

Pe 4 februarie a avut loc raliul Extreme race – 5 mile, fara GPS, singurele marcaje fiind sagetile care indicau directia de mers. In schimb, pentru restul raliurilor KOM, organizatorii au incurajat concurentii sa foloseasca GPS-ul si se puna la punct dinainte cu harta.

Cum a fost la Schampa King of the Motos - schampa king of the motos

Moto 3 a reprezentat adevarata proba de anduranta, traseul din Johnson Valley „linistind” pe acei piloti care subestimau provocarile si considerau KOM o competitie usoara.

 

 

 

Te-ar putea interesa si:

2024 Can-Am Spyder RT

Echipat cu un motor eficient Rotax 1330 ACE, roadsterul Can-Am Spyder RT raspunde cu precizie la fiecare comanda, fie ca strabati 406 km cu un singur plin sau te bucuri de acceleratie maxima pe drumuri serpuitoare. 2024 Can-Am Spyder RT, un parten...

Citeste mai mult