Cum sa intretii saua scuterului

Cum sa intretii saua scuterului

11.09.2020

Scuterele reprezinta alternativa mai eficienta, mai practica si mai economica de mobilitate urbana. Pentru a putea utiliza scuterul timp indelungat, este esential sa acorzi atentie ingrijirii acestuia. Afla cum se curata o sa de scuter, in functie de materialul din care este fabricata! Poti considera ca saua este o parte vitala a unui scuter. Indiferent de modelul pe care il detii deja sau pe care vrei sa ti-l iei, saua este importanta pentru confortul in timpul deplasarii. Ea poate fi creata din diverse materiale: piele, plastic, vinyl, bumbac sau plastic turnat.

Pentru a face ca o sa de scuter fabricata din plastic turnat sa arate ca noua, este suficienta spalarea cu apa calda si sapun. Dar atentie! Excesul de apa poate cauza deteriorarea componentelor electrice!

Daca vrei sa curati o sa din material textil (de exemplu: bumbac), este preferabila folosirea unui spray special. Va trebui sa insisti asupra petelor, apoi sa stergi cu o carpa curata, umeda. Este ideal sa reiei actiunea de curatare saptamanal, pentru a nu fi nevoit sa inlocuiesti saua prea curand. De asemenea, fa-ti un obicei din a curata petele de ulei imediat ce le vezi.

Cum se curata o sa din piele? Efortul la curatare este minim. Saua din piele poate fi stearsa cu o carpa moale pentru a indeparta grasimea si mizeria. Evita pe cat posibil sa utilizezi apa si sapun in cazul seilor din piele! De asemenea, pentru a preveni aparitia de crapaturi inestetice, incearca sa nu lasi scuterul expus actiunii directe a razelor de soare pentru perioade lungi de timp.

Sa din plastic / vinyl. In acest caz, nu este niciun pericol sa folosesti sapun si apa pentru curatare.

Saua este un accesoriu esential pentru orice scuter si daca s-a stricat ori arata inestetic, poate fi cu usurinta inlocuita. Exista o varietate larga de sei pentru scutere. Daca ai cumparat un scuter in saua caruia nu te simti confortabil, cu siguranta vei gasi una potrivita care sa ti se potriveasca.

Te-ar putea interesa si:

Binder si Miller aduc puncte pentru Red Bull KTM Factory Racing in Runda 2 

Brad Binder s-a clasat pe locul al 4-lea si Jack Miller pe 5 pentru a incheia inca un weekend competitiv MotoGP pentru Red Bull KTM Factory Racing. A fost al doilea Mare Premiu din campanie si doar al cincilea desfasurat pe Circuitul International Al...

Citeste mai mult