RS-2D si RS-8 de la Yoshimura

RS-2D si RS-8 de la Yoshimura

11.08.2010
Un nou nivel de performanta. Asta a cautat Yoshimura R&D cand a pus pe piata sistemul RS-2D si evacuarile RS-8 disponibile pentru modelele Kawasaki Teryx 2008-2010. Sistemul respectiv il inlocuieste pe cel stoc, aducand Teryx-ului forta si sunetul de care avea nevoie.

Daca va ganditi ca pentru a monta acest sistem va veti impotmoli pana peste urechi si nu veti reusi sa instalati kitul, producatorul va spune ca operatiunea este simpla. In ceea ce priveste tobele RS-8, acestea au fost confectionate pentru a veni in intampinarea nevoilor pe care le au pilotii UTV-urilor atunci cand scot bestiile la plimbare. RS-8 sunt confectionate din otel inoxidabil care rezista in orice conditii dificile.

Desi poate credeti ca o asemenea toba v-ar putea aduce neplaceri din pricina zgomotului infernal, producatorul spune ca in RS-8 nu enerveaza vecinii. Deoarece Yoshimura nu tine doar la performantele tehnice, ci se preocupa si de partea estetica, tobele RS-8 beneficiaza de un logo care confirma calitatea respectivului accesoriu al carui pret este de 395 de dolari.

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO si Aspar Racing Team concureaza la Moto2 si Moto3 in albastru, negru si fucsia

In 2023, CFMOTO a cucerit doua podiumuri, iar pentru 2024, obiectivele sunt si mai ambitioase: sa lupte pentru victorii si podiumuri cu ajutorul lui Jake Dixon si al lui Izan Guevara in Moto2 si alaturi de David Alonso si Joel Esteban in Moto3.  ...

Citeste mai mult
Taguri