Manuel Lettenbichler castiga ziua II de concurs la Romaniacs

Manuel Lettenbichler castiga ziua II de concurs la Romaniacs

29.07.2022

Manuel Lettenbichler CASTIGA ZIUA II DE CONCURS LA ROMANIACS!
Insa Graham Jarvis ramane liderul cursei!

Ziua a 2-a a inceput inca de la 4 dimineata pentru riderii de motocicleteconcurenti la clasa PRO, iar Lettenbichler a avut de dovedit ca o penalizare de doua ore nu il darama atat de usor! Riderul KTM Factory Racing, chiar daca pleaca astazi de pe locul 17, dupa o zi in care a petrecut peste 6 ore in scaritele motocicletei, pune 16 minute in fata lui Graham Jarvis! Lucru incredibil, la un nivel atat de inalt!

JARVIS A ALES SA MEARGA SAFE ASTAZI
Graham Jarvis nu s-a aruncat in lupta cu Manuel, dar si asa, pe final de zi, parcurge cateva sectiuni de traseu in foarte mare viteza. Acum, fostul pilot Husqvarna Factory a scapat si de acel prag emotional, anul trecut accidentandu-se urat la genunchi, in ziua doi de Romaniacs. In final, Regele Carpatilor are 9 minute avantaj in clasamentul general.

KABAKCHIEV - PE LOCUL SECUND
Teodor Kabakchiev ramane pe locul doi. Cu o presiune mare pe umeri, tanarul din Bulgaria este amenintat de alti trei rideri: Mario Roman, Trystan Hart si pilotul GASGAS Factory Racing, Michael Walkner.

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO 450SR, un entry-level bike competitiv

SR-C21 de la CFMOTO este mai mult de un concept. Cu lansarea lui 450SR, brandul chinez se raportează la nevoile riderilor entry-level și ale celor avansați care au cerințe de performanță mai mari. CFMOTO 450SR (Sport Racing) este alimentat de u...

Citeste mai mult