Runda 2 Can-Am X Race 2018

Runda 2 Can-Am X Race 2018

14.06.2018

Intre 3 — 5 august sub organizarea companiei Formula 7 si in colaborare cu partenerul regional al rundei, Magnetic BRP Center, va avea loc in Udmurtia a doua parte a seriilor offroad ATV Can-Am X Race 2018. Participantii admisi in competitie sunt persoanele fizice care detin permis de conducere pentru ATV/SSV.

Pentru a participa in seriile de raliuri cross-country de ATV-uri si UTV-uri Can-Am X Race 2018, doritorii trebuie sa completeze un formular sau se pot inregistra online, insa serviciul este disponibil online deocamdata numai in limba rusa.

Runda 2 Can-Am X Race 2018 - offroad

Prima runda din actualul sezon Can-Am X Race s-a desfasurat intre 27 – 29 aprilie in regiunea Volgograd.

De asemenea, cea de-a treia etapa este programata pentru 7 – 9 septembrie la Chelyabinsk si va avea ca partener regional pe BRP Center Extreme Club.

Runda 2 Can-Am X Race 2018 - offroad

 

Cei mai rapizi piloti ai sezonului competitional de raliuri cu ATV-uri si SSV-uri Can-Am X Race vor fi premiati cu certificate pentru a participa la raliul Africa Eco Race 2019.

Initiativa acestui proiect in colaborare ii apartine organizatorului maratonului, Jean-Louis Schlesser.

De acum noua ani, evenimentul sportiv Can Am X Race se bucura de o larga popularitate printre entuziastii off road.

Aceasta competitie atrage anual mai mult de o suta de concurenti din Rusia, Kazahstan, Ucraina si Lituania.

 

Runda 2 Can-Am X Race 2018 - can am

 

Categoria T3 in cadrul Can-Am X Race include clasele: SSV Standard, SSV Sport si SSV Super Sport. Reprezinta caategoria care se bucura azi de cea mai mare dezvoltare, nu doar in Rusia, ci si in raliurile din intreaga lume.

Producatorii de vehicule clasa T3 ofera concurentilor masini care necesita minime pregatiri pentru a lua parte in cursele off road. In plus, visul de a merge la legendarul maraton african Dakar, are sanse de a se materializa.

Dupa cum probabil stiu toti fanii rally-raid, raliul Dakar din 2008 a fost anulat, iar maratonul s-a mutat in America de Sud. Nu toti au fost de acord cu aceasta decizie si conform parerii multor participanti de la inceputuri, nici spiritul Dakar, nici traseele nu mai sunt la fel.

Jean-Louis Schlesser a creat in 2009 alternativa „Africa Eco Race”. Dupa noua ani de dezvoltare, acest eveniment a castigat o anumita reputatie in randul echipelor de fabrica, precum si a pilotilor amatori. Urmand traditia stabilita de fondatorul Dakar Thierry Sabine, Africa Eco Race traverseaza o ruta clasica ce incepe din Europa si se incheie in Africa.

Pe durata celor doua saptamani de raliuri caravana parcurge mai mult de 6 500 kilometri trecand prin Maroc, desertul Sahara, Mauritania si zona de savana din Senegal si ajunge in punctul final Lacul Rose.

An de an, in jur de 200 de concurenti de pretutindeni raspund provocarii din Africa inr-o competitie extrem de interesanta, unica.

 

Runda 2 Can-Am X Race 2018 - offroad

 

Africa Eco Race constituie o oportunitate deosebita pentru concurentii Can-Am X Race de a-si dovedi aptitudinile si de a se afirma.

Doar doi din cei mai rapizi rideri Can-Am X Race (unul la categoria ATV, celalalt la categoria SSV) conform rezultatelor din sezon vor obtine certificate (fiecare premiu in valoare de 6000 eur) pentru a lua parte la Africa Eco Race 2019.

Toti participantii Can-Am X Race vor dispune de rate mai mici, preferentiale de inregistrare la raliurile Africa Eco Race 2019. 

 

Runda 2 Can-Am X Race 2018 - can am

 

Te-ar putea interesa si:

Dakar 2023 - rezultate provizorii

La jumatatea Dakar-ului, la clasa Moto sunt 8 posibili castigatori, ceea ce face ca editia de anul acesta sa fie putin diferita, dar si una foarte dura. 5700 de km din care aproape 3000 de km doar proba cronometrata! Si vorbim doar de jumate de cursa...

Citeste mai mult