Provocarea BRP-Rotax pentru tinerii savanti

Provocarea BRP-Rotax pentru tinerii savanti

08.08.2018

La editia Industrie 4.0 Hackathon de anul acesta de la Tabakfabrik Linz, BRP-Rotax s-a numarat printre cei patru parteneri corporate care au lansat noi provocari pentru cele 19 echipe de tineri savanti provenind din zece tari.

Provocarea lansata de BRP-Rotax a constat in identificarea de date si masuratori structurate si nestructurate si in definirea informatiilor legate de procesul de calitate.

O echipa interdisciplinara de la IS/IT, ShopFloor IT & Innovation Management a format delegatia Rotax responsabila cu solutionarea intrebarilor adresate de participantii la discutie.

Un moment special l-a constituit schimbul de experienta interactiv cu alti parteneri din industrie.

 

 

Evenimentul organizat la Factory300 s-a bucurat de succes si a adus o viziune proaspata legata de viitorul digitizarii.

BRP este lider global leader in design-ul, dezvoltarea, fabricarea, comercializarea si marketing-ul de vehicule powersports.

Prezent in 105 state din lume, BRP detine un portofoliu bogat de branduri si produse care include urmatoarele: snowmobile Ski-Doo si Lynx, skijeturi Sea-Doo, vehicule ATV si SXS Can-Am, roadstere Can-Am Spyder, motoare de barca Evinrude si sisteme de propulsie Rotax.

 

 

Te-ar putea interesa si:

Vespa lanseaza scuterul 946 Dragon in editie limitata

Legenda. Mit. Simbol. Istorie si avangarda, spirit stravechi si inginerie moderna - toate se imbina pentru a da nastere scuterului in editie limitata, Vespa 946 Dragon, precum si jachetei exclusive, Varsity.  Vespa, dintotdeauna o emblema a spi...

Citeste mai mult
Taguri