Noi protectii pentru Grizzly

Noi protectii pentru Grizzly

03.08.2010
Daca v-ati gandit sa-i cumparati ceva modelului de ATV pe care-l aveti in garaj si inca nu va puteati decide, va dam o idee. Un accesoriu pentru Grizzly este intotdeauna bine-venit, iar daca vorbin despre o protectie care va va scuti si pe voi de neplaceri, atunci problema este rezolvata.

Protectia fata pentru quad ofera vehiculului un look sportiv si, in acelasi timp, il protejeaza foarte bine in situatiile neplacute. Va intrebati daca acest accesoriu se potriveste oricarei versiuni, indiferent de anul de fabricatie? Raspunsul producatorului este cat se poate de afirmativ, asa ca nu mai stati pe ganduri si aparati-va masinaria de orice obiecte care pot sa-l zgarie in timpul unei excursii pe teren accidentat. De asemenea, daca va intereseaza sa vedeti mai multe modele de scuturi de protectie ATV, consultati gama noastra de produse! 

Accesoriul de fata este disponibil doar in versiunea de culoare neagra si vine la pachet cu intregul kit de instalare, potrivit atvsport.com.

Te-ar putea interesa si:

2024 Vespa Primavera S si Vespa Sprint S

O traditie in continua evolutie  Povestea Vespa nu cunoaste sfarsit, captivand generatii intregi. Gamele de scutere Vespa Primavera si Vespa Sprint aduc in sezonul 2024 un design complet nou si tehnologie avansata. De asemenea, brandul italian ...

Citeste mai mult
Taguri