Promotii de sarbatori la accesorii ATV pentru o iarna cat mai calduroasa

Promotii de sarbatori la accesorii ATV pentru o iarna cat mai calduroasa

08.12.2014

Pentru ca dumneavostra si ATV-ul pe care il detineti sa treceti peste iarna cat mai usor si "calduros" posibil, este recomandat sa personalizati vehiculul cu o serie de accesorii, cum ar fi niste manere si o sa incalzite. 

ATVROM vine in intampinarea dvs. cu o serie de accesorii ATV de confort pe timp de iarna pentru a va bucura de plimbarile cu ATV-ul indiferent de temperatura din termometru si de sarbatori vine cu cele mai bune oferte si promotii in intampinarea dvs.

Unul din accesoriile importante care trebuie sa le aveti in aceasta iarna este vesta incalzita de la Symtec,care vine cu fermoare duble laterale,guler detasabil,se incalzeste pe piept si spate,material respirabil si este ideala pentru orice activitate in aer liber pe timp de iarna.

Un alt accesoriu obligatoriu pe timp de iarna sunt manerele incalzite tot de la Symtec si le puteti achizitiona din magazinul nostru la un pret promotional de sarbatori.Acestea au comutator pentru temperatura Hi/Low/Off si se instaleaza foarte usor.

Saua incalzita,de asemenea,nu trebuie sa lipseasca din "garderoba" ATV-ului dvs.pe timp de iarna pentru un plus de confort.O puteti achizitiona din magazinul nostru la oferta de pret in aceasta perioada.

Pentru a avea picioare incalzite in timpul rularii cu ATV-ul, ATVROM va pune la dispozitie incalzitoarele pentru picioare Symtec, cu elemente de incalzire de inalta tehnologie din fibra de carbon,ultra-subtiri si confortabile,aduc un plus de izolare pentru incaltaminte si in plus se potrivesc cu majoritatea dimensiunilor pentru femei si barbati.

Daca veti achizitiona accesorii ATV in aceasta perioada, veti avea parte de un discount considerabil.

Te-ar putea interesa si:

Echipa Kawasaki participa in Campionatul Mondial de Enduro

A fost un inceput ploios pentru sezonul Campionatului Mondial de Enduro 2024 in weekendul din 6 si 7 aprilie la Fafe, Portugalia. Dupa cativa ani de absenta in aceasta clasa de curse, Kawasaki a participat la o cursa EnduroGP, iar echipa MGR Racing s...

Citeste mai mult