CF Moto 650MT, un sport tourer de exceptie

CF Moto 650MT, un sport tourer de exceptie

02.11.2018

Este dificil să te afirmi pe segmentul de motociclete adventure tourer când ai ca rivali modele ca Honda CB500X ABS, Kawasaki Versus 650L ABS și Suzuki DL650 V-Strom, Yamaha XT660Z Tenere sau Royal Enfield Himalayan 400.

Totuși, motocicleta CF Moto 650MT nu dezminte performanțele prin care o descrie constructorul chinez, ba dimpotrivă se impune drept una dintre cele mai manevrabile modele disponibile în categoria sa de preț.
Vă prezentăm pe scurt motivele pentru care această motocicletă 650cc merită avută în atenție.


În primul rând, vă puteți aștepta de la modelul sport tourer CF Moto să dezvolte până la 69 cai putere la 8500 rpm în mod lejer. Secretul constă în tehnologia de fabricație a celor 2 cilindri în linie cu mișcare în 4 timpi din componența motorului Bosch EFI: vibrația se menține redusă exceptând cazul în care se trece de pragul de 10000 rpm. Așadar, 650MT poate deveni prietenul celor care sunt prinși în traficul intens de zi cu zi din orașele mari, dar va face față și la călătorii line pe trasee dirt mulțumită gărzii la sol de 170 mm.

O motocicletă pe care nu vă simțiți confortabil să o pilotati pe distante mari poate fi o investiție rea. Din fericire, nu este cazul în ceea ce privește motocicleta de față. 650MT are o șa căptușită care favorizează un bun suport lombar.

Ca specificații tehnice, amintim cutia de viteze cu 6 trepte, frânele hidraulice moderne, suspensia față cu furcă inversă și cea spate de tip consolă.

Îmbunătățirile aduse modelului 2018 bazat pe aceeași platformă ca și motocicleta naked CF Moto 650NK și CF Moto 650TK s-au axat în mare parte pe confortul riderului și pe caracteristicile touring: parbriz reglabil, rezervor de combustibil de capacitate 18 litri, autonomie de până la 400 km și faruri LED. Înălțimea șeii este de 840 mm însă există posibilitatea de a opta pentru o șa mai joasă cu 20 mm. Tabloul de bord include contor, ceas și lumină de avertizare pentru combustibil.
Nici ca estetică această motocicletă nu este mai prejos, făcându-se remarcată datorită stilului agresiv. Sunt disponibile două scheme de culoare deosebite: gri cu negru și negru-albastru, cu partea de grafică fiind responsabilă casa de design a KTM, Kiska.
Specificații

  • motor în 4 timpi cu 2 cilindri în linie, 649.3cc, 69cp la 8500rpm, EFI
    - răcire pe lichid
    - cutie de viteze cu 6 trepte
    - cuplu maxim de 62 N.m la 7000 rpm
    - frâne hidraulice
    - rezervor de 18L
    - suspensie față cu furcă inversă
    - suspensie spate de tip consolă
    - parbriz. 

Te-ar putea interesa si:

Kevin Benavides, plasat pe locul trei dupa a 7-a etapa Dakar 2024

Riderul Red Bull KTM Factory Racing a incheiat a saptea etapa a raliului Dakar 2024 pe locul 3. Kevin Benavides concureaza cu o motocicleta KTM model 450 RALLY si se situeaza pe locul al cincilea general in clasamentele provizorii. Colegul de echipa,...

Citeste mai mult