Polaris RZR Turbo R stabileste standardul de performanta in 2023

Polaris RZR Turbo R stabileste standardul de performanta in 2023

20.01.2023

Gama de SSV-uri Polaris RZR Turbo R include modelele SPORT, PREMIUM si ULTIMATE, fiecare disponibil cu doua si patru locuri si promite sa isi uluiasca riderul prin motorul supraalimentat cu putere dovedita. 

Side-by-side-ul RZR este cunoscut ca pionier al performantei sportive off-road. Nu exista pe piata niciun alt vehicul tip SSV care sa fi acoperit mai multi kilometri de dune si teren desertic si niciun alt brand cu o istorie mai bogata. Se caracterizeaza prin latimea 74” care ii confera stabilitate crescuta si prin suspensia masiva cu o cursa utilizabila 28”. 
Sasiul dintr-o singura bucata, bratele in A din otel pe fata si cabina consolidata livreaza durabilitate pentru a pilota cu indrazneala pe cele mai dificile trasee. 
Suspensia robusta MaxLink va permite sa abordati provocarile cu mai multa incredere. 

Puterea extrema impune un control exceptional. RZR Turbo R nu face compromisuri in ceea ce priveste controlul, beneficiind de un ampatament extins, un sasiu solid si noi moduri de riding DYNAMIX DV: Baja Mode, Rock Mode, Track Mode.  

DYNAMIC DV reprezinta urmatoarea generatie de control la nivel de suspensii si contribuie la o experienta de pilotare avansata. Aduna date de 200 de ori pe secunda si ajusteaza automat fiecare amortizor pentru a garanta confort maxim.  

Alte dotari consta in RIDE COMMAND, ecran touch, display 7”, navigator GPS sofisticat, ghidon telescopic reglabil, scaun ajustabil pentru rider, usi complete, acoperis aluminiu, sistem de sunet Rockford Fosgate etc. 

 


Polaris RZR Turbo R stabileste standardul de performanta in 2023

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO si Aspar Team vor lupta impreuna pentru titlurile Moto2 si Moto3 

Producatorul chinez va sustine echipa spaniola in provocarile din Campionatul Mondial CFMOTO si Aspar Team isi unesc fortele in 2024 pentru a cuceri titlurile in Moto2 si Moto3. Echipa spaniola va fi prezenta pe toate circuitele din Campionatul Mo...

Citeste mai mult