Prezenta Polaris® Police Ranger la Super Bowl

Prezenta Polaris® Police Ranger la Super Bowl

22.02.2018

Super Bowl atrage an de an o audienta din ce in ce mai mare, asa ca divizia Polaris Government and Defense din cadrul Polaris Industries Inc. va asigura 10 UTV-uri Ranger XP 1000 EPS Northstar HVAC Edition pentru a ajuta departamentul de politie din Minneapolis sa asigure siguranta publica la acest eveniment, dar si la alte festivitati. Anul acesta, la Super Bowl sunt asteptate aproape 1 milion de persoane. Modelele din lineup-ul 2018 de SXS-uri Polaris sunt extrem de performante, dispunand de un accentuat profil utilitar.

 Prezenta Polaris® Police Ranger la Super Bowl - polaris

Vehiculele 4x4 Ranger personalizate pentru patrulare dispun inclusiv de sprijinul liderului in echipamente si produse de semnalizare, Federal Signal, facilitand operarea usoara de catre fortele de ordine.

UTV-urile Polaris Ranger joaca un rol important in strategia de securitate. In mediul urban, „acestea ne asigura transportul mai flexibil”, a marturisit comandantul-sef de politie din Minneapolis.

Prezenta Polaris® Police Ranger la Super Bowl - polaris ranger xp 1000 northstar

Prezenta Polaris® Police Ranger la Super Bowl - utv

 

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO a achizitionat GOES

GOES este un brand subsidiar al CFMOTO, specializat in proiectarea, dezvoltarea si distributia de vehicule off-road. Campania franceza recunoscuta la nivel mondial s-a perfectionat din punct de vedere al performantei, bazandu-se pe o echipa de profes...

Citeste mai mult