Parbrizul pentru Arctic Cat vine la pachet cu multe accesorii

Parbrizul pentru Arctic Cat vine la pachet cu multe accesorii

28.06.2010

Touring Windshield. Suna bine. Posesorii de ATV-ui Arctic Cat isi pot pregati portofelele si se pot documenta in legatura cu aceste noi parbrize care confera un grad ridicat de confort si protectie impotriva vantului. Si nu mai trebuie sa spunem ca aceste avantaje conteaza foarte mult cand te plimbi cu ATV-ul.

Confectionat din material rezistent, acest model deparbriz pentru ATVvine la pachet cu tablou de bord in care se gaseste si un suport pentru paharul de apa, suport de lanterna, oglinzi retrovizoare si chiar cu un spatiu in care poate fi montat GPS-ul sau telefonul mobil. Disponibil in mai multe variante de culoare, rosu, negru, verde lamaie, acest parbriz poate fi achizitionat la pretul de 239 dolari.

Noul accesoriu nu va va schimba viata, dar cu siguranta va va arata ce inseamna confort la un drum lung parcurs cu ATV-ul.

Te-ar putea interesa si:

S-a deschis sesiunea de inscrieri pentru HUSQVARNA TREK 2024!

Husqvarna propune o experienta de 3 zile de riding fabuloasa in zona de sud a Spaniei Pentru posesorii lui Norden 901, Norden 901 Expedition, 701 Enduro si 701 Enduro LR, Husqvarna Trek 2024 este un eveniment care nu trebuie ratat! Organizata de...

Citeste mai mult