Surse dezvaluie noul Suzuki GSX-R600 din 2019

Surse dezvaluie noul Suzuki GSX-R600 din 2019

28.08.2017

Un raport făcut recent de Australian Motorcycle News afirma că vom vedea o noua motocicleta GSX-R750 în următorii doi ani, dar raportul a sugerat de asemenea că GSX-R600 nu va beneficia de o actualizare în același interval de timp.

Spionii au dezvaluit unele stiri din industria de profil, afirmand că vom avea parte de  un nou model 2019 Suzuki GSX-R600, echipa Suzuki din Hamamatsu luandu-și acest angajament față de piața supersportului.

Detaliile sunt, desigur, inconsistente, deși ne putem aștepta ca noul SUZUKI GSX-R600 să urmeze tendințele industriei și să încorporeze controlul tracțiunii, frânării pe cablu si frânele ABS pe designul său supersport.

SUZUKI GSX-R600

Totusi, Suzuki ar putea oferi niște surprize pietei de supersporturi, iar lista noastră de dorințe poate include electronice mai avansate decât ceea ce am văzut până acum în spațiul de 600cc.

Ne imaginam ca primul producator care ar aduce pachetul electronic IMU pentru un superbike de 600cc, va sparge toate recordurile de vanzari doar cu aceasta afirmatie.

Doi ani reprezinta o lungă perioadă de timp in asteptarea aparitiei noului GSX-R600. Sa speram că vom avea mai multe actualizări înainte de aparitia acestui model al anului 2019.

Te-ar putea interesa si:

Pachetul de servicii KTM la 2024 ISDE

Dupa succesul din anii anteriori pe circuit, KTM extinde din nou Pachetul de Service ISDE pentru raceri. 2024 FIM International 6 DAYS Enduro (ISDE) va avea loc pe teritoriul de acasa al lui Josep Garcia, in orasul de nord-vest Silleda, Spania, intre...

Citeste mai mult