Vespa lansează noul model 2018

Vespa lansează noul model 2018

12.10.2017

Vespa a lansat noul său model 2018 Sei Giorni 300, o Vespa numerotata individual, care aduce un omagiu istoriei mărcii și este proiectat de Corradino D'Ascanio. 2018 Sei Giorni are un pret de pornire fara alte taxe incepand de la 7.699 dolari (6520 euro) și este disponibil acum. Vespa Sei Giorni este o versiune specială, produsă în ediție limitată, si care mosteneste originalul Vespa Sport "Sei Giorni". Un model care a devenit legendar, castigator al concursului "Sei Giorni Internazionale di Varese" din 1951, unde a fost un protagonist de necontestat, câștigând nouă medalii de aur.

Vespa Sei Giorni 1951

Fabricat strict din oțel, perfect pentru a se deplasa în oraș, dar întotdeauna pregătit pentru călătorii și aventuri, Vespa GTS este baza tehnică pentru noul Vespa Sei Giorni. Este compatibil cu emisiile Euro 4 și are un motor cu injecție electronică cu un singur cilindru, în patru timpi, cu 4 valve, răcit cu lichid, capabil să pună la dispoziție puterea de 15,6 kW (20,91 CP) la 7,750 rpm și un cuplu maxim de 22 Nm (16,22 lb ft) la doar 5.000 rpm. Acestea sunt valori care asigură un răspuns extrem de rapid în accelerație și performanță excelentă.

Stilul noului Vespa Sei Giorni aminteste in mod inconfundabil de natura clasica a scuterelor Vespa. Elementele caracteristice sunt "faro basso", cu alte cuvinte, poziția joasă a ansamblului farurilor pe maneta frontală, precum și ghidonul asemănător Vespa-ului din acea perioadă, caracterizat prin simplitatea țevii metalice expuse. O soluție cu un farmec stilistic pe care noile modele le implementează, îmbunătățind-o cu un vitezometru analog pe un fundal alb. Acest lucru amintește de stilul Vespa original, dar cu un pachet tehnologic ultra-modern, care asigură o mulțime de informații pentru pilot.

Un alt element distinctiv al Vespa Sei Giorni este parbrizul care protejează elegant aparatura.

Vespa Sei Giorni

Estetica generală urmează stilul celor mai sportive Vespa, și este îmbunătățită de toate piesele negre - cum ar fi jantele roților și amortizorul de zgomot - și prin detalii roșii curajoase.

Spiritul sportiv al Vespa Sei Giorni este evidențiat, de asemenea, de șaua cu o singură înălțime, în dublu strat și în tubulatură, cusătură sudată pe zona șezutului, în contrast cu cusătura albă. Si nu in cele din urmă, pe plăcuța din spate a scutului pentru picioare, plăcuța "Special Edition", care poartă numărul de serie, este o reamintire a naturii unice a acestui model special.

Ca și în cazul altor scuterePiaggio și Vespa, Sei Giorni ofera o garanție limitată de doi ani, fără limitare a kilometrajului, exclusiv pentru articolele de uzură. Este de asemenea disponibilă o nouă garanție extinsă de doi ani, oferind un total de 4 ani de acoperire a garanției din fabrică.

Te-ar putea interesa si:

2023 KTM 450 SMR

KTM 450 SMR 2023 este motocicleta perfecta pentru a va initia in lumea supermoto, un vehicul READY TO RACE adus la perfectiune prin inginerie inalta, atentie la detalii si un design de ultima ora. Cadrul a fost gandit special pentru rigiditate longit...

Citeste mai mult