Noul Kawasaki Z1000

Noul Kawasaki Z1000

07.01.2014

        La salonul EICMA, Kawasaki a dezvaluit noua generatie a modelului Z1000 Supernaked din familia de motociclete Kawasaki. Desi nu este complet nou, motorul si sasiul fiind neschimbate, Z1000 a primit o serie de modificari , acestea reflectandu-se cel mai mult in design si forma.

        Keshi Fukumoto (Motorcycle Design Kawasaki ) a declarat ca noul Z1000 ofera cresterea performantei, combinata cu un sentiment pe care pilotul il dobandeste datorita motocicletei cu caracter puternic: "Am fost incantati ca am fost rugati sa adoptam o abordare noua si curata pentru designul modelului Z1000, pentru a crea o motocicleta Supernaked, care reflecta pasiunea si emotiile tipului de pilot atras de aceasta clasa populara de motociclete, cu un  amestec extrem de rafinat intre stilul unui Kawasaki si designul indraznet "Sugomi". Am vrut sa imbinam aspectul unui pradator ghemuit, care sta la panda, cu caracteristici tehnice rafinate, plus tehnologii de ultima generatie, pentru a arata ca ultima varianta Z1000, este in topul clasei Supernaked".

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO a achizitionat GOES

GOES este un brand subsidiar al CFMOTO, specializat in proiectarea, dezvoltarea si distributia de vehicule off-road. Campania franceza recunoscuta la nivel mondial s-a perfectionat din punct de vedere al performantei, bazandu-se pe o echipa de profes...

Citeste mai mult