Noua anvelopa pentru ATV, BajaCross este cea mai rezistentă din

Noua anvelopa pentru ATV, BajaCross este cea mai rezistentă din

15.07.2009

Pentru anul 2009, ITP este mândră să anunÅ£e lansarea celui mai rezistent produs al său, nou-nouÅ£ul BajaCross. Acesta se laudă că poate suporta cele mai dure ÅŸi mai grele  manevre ale UTV-urilor ÅŸi oferă performanÅ£e impresionante pe o mare varietate de suprafeÅ£e de teren.

Un rating de 8 pliuri ÅŸi o construcÅ£ie cu 25% mai rezistentă au ca rezultat un nivel ridicat de durabilitate. Compusul de cauciuc este durabil în timp iar desenul inovator ales oferă o călătorie lină, previzibilă, ca ÅŸi cum ai fi îmbrăcat cu haine uÅŸoare de vară – acesta este cauciucul produs de ITP ce promite să parcurgă cele mai lungi distanÅ£e. Desenul crampoanelor promite să asigure un nivel de performanţă ridicat pe întreaga durată de viaţă a anvelopei. Crampoanele laterale sunt destinate să ofere un control ridicat în teren dificil, protejând în acelaÅŸi timp lateralele de posibile înÅ£epături. În comunicatul de presă mai este menÅ£ionată protejarea marginii jantei, datorită construcÅ£iei ÅŸi ranforsărilor laterale.

ITP BajaCross este disponibil în patru mărimi : 25x8R-12, 25x10R-12, 26x10R-14 ÅŸi 26x11R-14. Din 1982, ITP a devenit prima firmă pe piaÅ£a de aftermaket pentru ATV-uri ÅŸi UTV-uri, ÅŸi continuă să ofere o gamă completă de cauciucuri ÅŸi roÅ£i pentru aproape toate modelele.

www.itptires.com

Te-ar putea interesa si:

Husqvarna Motorcycles rafineaza gama Naked pentru sezonul 2024

Complet noi pentru sezonul 2024, gamele Vitpilen si Svartpilen sunt simple si moderne, imbratisand mostenirea suedeza si peste un secol de inovatie. Puterea rafinata, componentele de greutate usoara, dinamica sportiva si calitatea exceptionala de con...

Citeste mai mult