Castile Vespa V-Stripe au un nou look

Castile Vespa V-Stripe au un nou look

10.10.2017

Vespa nu este străină de vanzarea de produse, și de ce ai fi, atunci când este una dintre cele mai reprezentative branduri de pe pământ? De la tricouri la prosoape, de la tricouri polo la penare scolare, nu există prea multe lucruri pe care sa nu le poți cumpăra cu inscriptia Vespa pe ele.

Vespa V-Stripe-1

Nou pentru accesoriile și stilurile de viață sunt noile căști din colectia V-Stripe, despre care Vespa spune ca adauga o strălucire vibrantă de culoare fiecarei călătorii, indiferent de vreme".

Vespa V-Stripe-2

Cu siguranță nu le poti trece cu vederea, și vin în cinci nuanțe care ti atrag privirea - galben, roșu, negru, alb și azur - și prezintă o grafică la fel de contrastantă, inspirată de litera "V" din logo-ul Vespa, plus un steag italian ca si grafica pe lateral, la care se adauga logo-ul Vespa – pentru orice eventualitate.

Vespa V-Stripe-3

Designul specific oferă o viziune de ansamblu asupra navigarii prin traficul aglomerat al orasului, iar căștile sunt suficient de compacte pentru a se încadra în compartimentul de depozitare de sub sa ce se gaseste pe cele mai moderne scutere.

Acestea sunt omologate conform standardului de siguranță ECE2205 actual, au o carcasă ABS și sunt fixate cu o curea micro-reglabilă, cu eliberare rapidă și centură de siguranță.

Vespa V-Stripe-4

În interior există o căptușeală textilă hipoalergenică, ce permite respiratia, iar pentru vizor există trei opțiuni: vizoare standard, de formă scurtă, precum și o versiune lungă.

Castile Vespa V-Stripe sunt fabricate în Italia, si vin în dimensiuni XS-XL și preturile fara taxe incep de la 139.99 £ (156 euro).

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO 450SR, un entry-level bike competitiv

SR-C21 de la CFMOTO este mai mult de un concept. Cu lansarea lui 450SR, brandul chinez se raportează la nevoile riderilor entry-level și ale celor avansați care au cerințe de performanță mai mari. CFMOTO 450SR (Sport Racing) este alimentat de u...

Citeste mai mult