Motul Cup Endurocross

Motul Cup Endurocross

22.09.2009

La Răzvad, jud. DâmboviÅ£a s-au adunat 40 de sportivi, dintre care 12 ATV-iÅŸti pentru a participa la prima ediÅ£ie a concursului Motul Cup Endurocross din 5 septembrie. ConcurenÅ£ii au trebuit să înfrunte un traseu tehnic de dificultate medie de 12 kilometri cu urcări, coborâri, noroaie ÅŸi peisaje superbe timp de două ore.
La categoria ATV, Geo TicuÅŸan a reuÅŸit să se menÅ£ină constant pe locul întâi, pierzând doar pentru o scurtă perioadă poziÅ£ia când a ieÅŸit de pe traseu. Pentru locurile doi ÅŸi trei lupta a fost ceva mai strânsă, Tică Drăghici declarând că doar o singură ezitare l-a făcut să piardă locul doi.
Clasamentul final a fost: Geo Ticuşan - Can-Am Outlander 800, Răzvan Cotenescu - Suzuki KingQuad 750, Tică Drăghici - Kawasaki Brute Force 750.

Sursa: Primul ATV Magazin

Te-ar putea interesa si:

RED BULL KTM FACTORY RACING - Chase Sexton, pe podium la Seattle

Riderul RED BULL KTM FACTORY RACING, Chase Sexton, a obtinut locul 2 in clasa 450SX la Seattle!A 11-a runda din Campionatul AMA Supercross 2024 s-a incheiat pe 24 martie cu succes pentru riderul in portocaliu. Sexton a fost rapid in conditii tehnic...

Citeste mai mult
Taguri