Motorul are nevoie de ingrijire cu Fuel Stabilizer & Conditioner

Motorul are nevoie de ingrijire cu Fuel Stabilizer & Conditioner

29.06.2010
Nu de putine ori s-a intamplat ca dupa ce ai facut plinul la ATV sau la motocicleta, sa-ti dai seama ca motorul da rateuri si-ti strica orice plan de a pleca la drum. Da, suntem siguri ca ai trecut prin aceasta experienta neplacuta, asa ca-ti spunem ca este posibil sa ai probleme cu combustibilul. Ca sa scapi de asemenea neplaceri, este indicat sa se foloseasca o solutie care protejeaza motorul motocicletei sau al ATV-ului.

Yamalube Fuel Stabilizer & Conditioner Plus ajuta la mentinerea in stare buna a combustibilului din rezervor si impiedica deteriorarea componentelor motorului. Utilizata in mod regulat, aceasta solutie din categoria de consumabile ATV ofera protectia necesara si nu te vei mai confrunta cu situatia in care inima ATV-ului sau a motocicletei “s-a infundat”. 

Yamalube Fuel Stabilizer & Conditioner Plus nu costa mult, doar 5 dolari si poate fi gasit la orice dealer Yamaha.

 

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO 450MT ABS 2024

Constructorul chinez, CFMOTO, vine cu o propunere tentanta pentru sezonul 2024, alaturand gamei de motociclete de tip adventure un nou model performant, sub forma lui 450MT. Platforma dovedita 449cc cu 2 cilindri in paralel marca CFMOTO a fost tun...

Citeste mai mult