Beta Motorcycles lansează motocicleta Minicross-E

Beta Motorcycles lansează motocicleta Minicross-E

15.09.2017

Beta Motorcycles a lansat detalii despre motocicletaelectrică Minicross-E, care se adreseaza tinerilor motocicliști, si care va fi disponibilă din noiembrie.

Beta Minicross-E

Motocicleta este concepută pentru călătorii recreaționale și are un design atrăgător, frâne cu disc hidraulic de înaltă calitate, suspensie modernă și un motor electric de înaltă performanță.

Inginerii Beta au dezvoltat o transmitere a energiei care este foarte ușor de gestionat, ceea ce ușurează deplasarea.

Proiectat pentru copiii cu vârste cuprinse între 7 și 11 ani care doresc să se bucure de prima lor experiență de a conduce o motocicletă off-road, Minicross-E cântărește doar 94,5 kilograme, are emisii poluante zero și un motor electric foarte silențios.

Minicross-E

Atenția s-a axat, de asemenea, asupra designului tehnic, cu echilibrarea aluminiului tratat termic, o furcă hidraulică inversată de 33 mm și un amortizor reglabil pe aer.

Minicross-E porneste de la un pret de baza fara taxe de 1.799 dolari (1510 euro).

Te-ar putea interesa si:

Vespa lanseaza scuterul 946 Dragon in editie limitata

Legenda. Mit. Simbol. Istorie si avangarda, spirit stravechi si inginerie moderna - toate se imbina pentru a da nastere scuterului in editie limitata, Vespa 946 Dragon, precum si jachetei exclusive, Varsity.  Vespa, dintotdeauna o emblema a spi...

Citeste mai mult