Back to old version
Moto Guzzi: Doua modele pentru 2012

Moto Guzzi: Doua modele pentru 2012

31.01.2011

Moto Guzzi e pregateste pentru sezonul 2012. Dovada stau cateva fotografii care circula pe un forum al pasionatilor acestui brand, Anima Guzzista. Doua noi motociclete au fost surprinse in timp ce erau prezentate dealer-ilor.

Cei carora imaginile unei motociclete Moto Guzzi le da palpitatii (de placere, evident) asteapta acum cu sufletul la gura aparitia celor doua noi motociclete. De departe, cel mai interesant pare sa fie nou-noutul California cruiser, care se pare ca va fi prima motocicleta dotata cu motorul V-twin ce poarta semnatura Moto Guzzi. Cei de la Piaggio, dupa achizitionarea Moto Guzzi, s-au gandit sa lanseze un motor de 1400cc, iar acesta ar putea fi momentul de debut, specifica animaguzzista.com.

De pe aceeasi lista noua face parte si V7 Scrambler care este o versiune imbunatatita a deja existentului V7. La cum se prezinta, Triumph Scramabler va fi principalul sau rival, ambele masinarii laudandu-se cu stilul retro, pretul relativ scazut si performantele inregistrate.

Te-ar putea interesa si:

ATVRom - 17 ani si oferte exclusive pentru clientii fideli!

Celebreaza 17 ani de inovatie, pasiune si parteneriate de lunga durata in lumea vehiculelor off-road si on-road in Romania. Cu aceasta ocazie speciala, ATVRom alege sa isi omagieze clientela printr-o zi plina de avantaje exclusive.„Am venit pe ...

Citeste mai mult