Momentul lansarii modelului 2015 Husqvarna 701 Supermoto se apropie

Momentul lansarii modelului 2015 Husqvarna 701 Supermoto se apropie

22.04.2015

Nu e nici o urma de indoiala ca 2015 Husqvarna 701 Supermoto reprezinta o motocicleta destul de asteptata, mai ales ca nu a trecut deloc neobservat nici atunci cand a fost prezentat ca si concept, in 2013 la EICMA, nici cand anul trecut, tot in cadrul EICMA a fost anuntat ca gata de productie, intr-o varianta imbunatatita fata de concept.

Dar oare e chiar atat de asteptat cu sufletul la gura, incat sa se justifice site-ul dedicat modelului din gama de motociclete Husqvarna (o varianta de mini-site, mai degraba) intr-o campanie tip teaser destul de solid realizata? Nu ne pronuntam inca

Sigur ca influentele KTM sunt foarte pregnante si prezente in acest model, austriecii tinand sa-si amprenteze toate achizitiile, dar acest lucru nu inseamna ceva rau, atata timp cat aceste influente coexista cu dotarile brand-ului suedez.

701 Supermoto preia, in acelasi timp, de la modelul de curse de 450cc o serie de dotari, pe care le adapteaza pentru a se ivi un street-bike fortos, capabil sa-si faca treaba in oras, dar si in afara sa, atunci cand nevoia de aventura o cere. “Huliganul” se prezinta cu o motorizare de 690cc, cantareste in jur de 145 kg si e prevazut cu un ambreiaj APTC, frane ABS, suspensii WP si sistemul KTM de ride-by-wire, in mai multe moduri de condus. Plus un rezervor de aproape 16 l, tocmai bun daca-ti vin idei de iesire din oras si incercat niste coclauri.

Cert este alt lucru: din teaser-ul de care vorbeam mai sus, cu siguranta va impresiona kit-ul de cauciucuri de gheata, cu tepi, care pesemne ar asigura ceva “huliganisme” si pe vreme rece, chiar si in afara orasului. Si da, pesemne ca-n ciuda nerabdatorilor care poate sperau la o aparite mai rapida a 701 Supermoto, lansarea va avea loc in toamna, asa cum se promisese. Altfel, cu soarele sus si gheata poate sus pe munti, cum s-ar justifica aceasta filmare?

Momentul lansarii modelului 2015 Husqvarna 701 Supermoto se apropie, deocamdata campanie teaser - 690cc