Circuitul Miller Motorsports Park castiga premiul

Circuitul Miller Motorsports Park castiga premiul

01.01.2009

Circuitul american Miller Motorsports Park din Salt Lake City, a castigat premiul “Organiser of the Year 2008”, dupa doar un sezon in cadrul calendarului competitional SBK.

Premiul a fost inmanat de cei de la FGSport care au fost impresionati de faptul ca un circuit nou a putut realiza aceasta performanta.

Profesionalismul de care a dat dovada impreuna cu eforturile sustinute ale personalului i-au adus aceasta distinctie, oferit de o organizatie care a ramas placut surprinsa din punct de vedere sportiv si organizatoric. Tin sa imi exprim cele mai sincere si calde felicitari atat pentru managerul circuitului cat si personalului; si un viitor sezon cat mai bun.” declara Paolo Flammini, directorul executiv FGSport.

Runda din 2009 a Campionatului Mondial de Superbike desfasurata pe circuitul Miller Motorsports Park va avea loc pe data de 31 mai. 
Sursa: Mircea Melinte (www.motoflash.ro)

Foto ©: WSBK 

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO 800MT Sport: putere si raspuns prompt

Brandul chinez, CFMOTO, isi cimenteaza pozitia pe piata de motociclete, iar modelul adventure touring 800MT demonstreaza cat de competitiv a devenit. Finisajele si dotarile sunt la egalitate, daca nu chiar mai bune, decat cele de la producatorii mai ...

Citeste mai mult