Back to old version
Circuitul Miller Motorsports Park castiga premiul

Circuitul Miller Motorsports Park castiga premiul

01.01.2009

Circuitul american Miller Motorsports Park din Salt Lake City, a castigat premiul “Organiser of the Year 2008”, dupa doar un sezon in cadrul calendarului competitional SBK.

Premiul a fost inmanat de cei de la FGSport care au fost impresionati de faptul ca un circuit nou a putut realiza aceasta performanta.

Profesionalismul de care a dat dovada impreuna cu eforturile sustinute ale personalului i-au adus aceasta distinctie, oferit de o organizatie care a ramas placut surprinsa din punct de vedere sportiv si organizatoric. Tin sa imi exprim cele mai sincere si calde felicitari atat pentru managerul circuitului cat si personalului; si un viitor sezon cat mai bun.” declara Paolo Flammini, directorul executiv FGSport.

Runda din 2009 a Campionatului Mondial de Superbike desfasurata pe circuitul Miller Motorsports Park va avea loc pe data de 31 mai. 
Sursa: Mircea Melinte (www.motoflash.ro)

Foto ©: WSBK 

Te-ar putea interesa si:

Josep Garcia domina clasa Enduro1 la GP-ul Spaniei

Runda 2, EnduroGP 2023 - Lalin, SpainJosep Garcia de la Red Bull KTM Factory Racing a obtinut o dubla victorie in clasa Enduro1 la evenimentul de acasa, GP-ul Spaniei. Riderul motocicletei KTM 250 EXC-F a dominat clasa E1, ajungand in topul clasame...

Citeste mai mult