156 de membri Hells Angels arestati!

156 de membri Hells Angels arestati!

22.04.2009

3 ani a luat politistilor pentru a pune la punct "Operatiunea Shark" ,care a implicat nu mai putin de 1000 de politisti si a dus la arestarea a 156 membri Hells Angels .
Membrii Hells Angels au fost urmariti si arestati pe teritoriul  a 3 tari .Cele mai multe arestari s-au petrecut in Quebec ,pe teritoriul Canadei,insa au fost retinuti si in Franta ,chiar si in Republica Dominicana.
"Indiferent unde se ascund,criminalii vor fi arestati !!" a spus inspectorul  Richard Emery ,de la Royal Canadian Mounted Police.
"Avem 117 persoane care sunt acuzate pentru cel putin o crima " - a incheiat acesta .
Aceasta operatiune a avut loc la scurt timp dupa ce Parlamentul australian a luat masuri,incercand interzicerea fratiilor de motociclisti pe teritoriul tarii ,noile legi urmand sa incadreze fratiile de motociclisti in aceeasi categorie cu organizatiile teroriste.


Elena Ilie

Te-ar putea interesa si:

2024 Vespa Primavera S si Vespa Sprint S

O traditie in continua evolutie  Povestea Vespa nu cunoaste sfarsit, captivand generatii intregi. Gamele de scutere Vespa Primavera si Vespa Sprint aduc in sezonul 2024 un design complet nou si tehnologie avansata. De asemenea, brandul italian ...

Citeste mai mult