Can-Am Maverick X3 X RC Turbo RR 2020

Can-Am Maverick X3 X RC Turbo RR 2020

06.06.2019

De la aparitia sa in 2017, vehiculul side-by-side Maverick X3 a revolutionat scena off road. Fanii au avut ce aprecia: atat estetic, cat si la capitolul performante, modelul de SXS super-sport se ridica la inaltimea exigentelor celor mai pretentiosi rideri. Pentru sezonul 2020, Can-Am surprinde din nou comunitatea off road aducand noul motor Maverick X3 Turbo RR, astfel incat „bestia” va livra 195 cai, ceea ce inseamna ca producatorul canadian si-a asigurat dominatia pe acest segment.

Noul standard stabilit de producatorul de SSV-uri Can-Amin materie de performante se datoreaza motorului turbo mai mare, cu intercooler si flux de aer sporit. In consecinta, un punct castigat prin cresterea fiabilitatii. O alta optimizare s-a realizat la nivelul CVT; cutia de viteze a fost recalibrata, iar durabilitatea curelei imbunatatita.

SSV-ul 2020 Maverick X3 cu latimea de 72 inch are garda la sol de 16 inch pentru a sfida portiunile dificile cu obstacole. Toate pachetele X rs includ pentru sezonul 2020 latimi noi pentru anvelope (9 inch fata, respectiv 11 inch spate), tractiune spate si manevrabilitate sporite.

Alte update-uri in familia de SXS-uri Can-Am Maverick X3 consta in noi anvelope si jante pentru modelele Maverick X3 X rc Turbo RR si Maverick X3 X rs Turbo RR, o schimbare care contribuie la un aspect mai indraznet. Deasemenea, X rc Turbo RR are montate cauciucuri Maxxis Liberty (diametru 32 inch) de 15 inch pentru contact mai bun la sol si cu rol in depasirea obstacolelor variate. Noul display digital de 4, 5 inch disponibil pe modelele de baza imbunatateste vizibilitatea. In schimb, toate vehiculele Maverick X3 cu pachete X includ acum afisaj digital premium de 7,6 inch.

Atuurile modelului Can-Am Maverick X3 X rc Turbo RR consta in motorul 195cp Rotax Turbo RR, amortizoarele FOX, dotarile moderne complete. Din seria de update-uri merita sa amintim si schema de culoare disponibila pe Carbon Black & Orange, afisajul digital, suspensiile recalibrate, anvelopele Maxxis Liberty si garda la sol mai mare. Traseele dificile nu au nicio sansa!

 

Te-ar putea interesa si:

Vespa lanseaza scuterul 946 Dragon in editie limitata

Legenda. Mit. Simbol. Istorie si avangarda, spirit stravechi si inginerie moderna - toate se imbina pentru a da nastere scuterului in editie limitata, Vespa 946 Dragon, precum si jachetei exclusive, Varsity.  Vespa, dintotdeauna o emblema a spi...

Citeste mai mult