Ce noutati aduce lineup-ul Polaris RZR 2024? 

Ce noutati aduce lineup-ul Polaris RZR 2024? 

04.08.2023

Gama de side-by-side-uri Polaris RZR 2024 se remarca prin tehnologii si accesorii de ultima ora, furnizand cea mai buna experienta de pilotare sportiva. 

Polaris RZR XP este cel mai bine vandut Side-by-Side Sport, performanta sa legendara castigand increderea pasionatilor de off road de pretutindeni din lume. 
Lineup-ul de SSV-uri Polaris RZR XP 2024 marcheaza urmatoarea revolutie in ceea ce priveste performanta multi-terrain. Cu un design agresiv si modern, confort crescut si putere incredibila, RZR XP este pregatit sa faca fata provocarilor dure. Din gama fac parte modelele RZR XP 1000 in variantele SPORT, PREMIUM si ULTIMATE, fiecare disponibil cu doua sau patru locuri. Toate aceste vehicule 4x4 dispun de motorizarea 114 CP ProStar 1000 Gen 2, amortizoare Walker Evans Racing, bumper frontal, scut de protectie complet si usi complete, faruri LED, RIDE COMMAND+. 

Conform UTVDriver.com, RIDE COMMAND+ este: „prima de acest gen in off-road, o alta modalitate pentru comunitatea off-road de a fi in contact, inregistra si impartasi experienta de pe traseu direct in social feed-ul fiecaruia”. 

RIDE COMMAND+ livreaza toate caracteristicile grozave ale sistemului RIDE COMMAND, plus un nou nivel de conectivitate la vehicul, inclusiv servicii remote de localizare a vehiculului, monitorizarea sanatatii vehiculului (autonomie si baterie pentru vehiculele electrice, nivel combustibil, status schimbare ulei etc.) si orar de mentenanta, diagnostic, alerte, Group Ride+ , inregistrarea rutelor - Ride Tracking+, raporturi detaliate de calatorie (timp, puncte de oprire, kilometri, altitudine etc.).

RZR PRO XP este disponibil pentru sezonul 2024 cu motor 925 cc, 181 CP si are latimea 64". Pachetul standard include suspensii cu cursa utilizabila 20"/22", anvelope in 8 straturi 30” MAXXIS Carnivore 2.0 Tires, tractiune selectabila Xtreme Performance Isolated True On-Demand AWD/2WD, faruri LED, jante din aluminiu, curea in 3 puncte, RIDE COMMAND+. Ofera garda la sol de 368 mm. Acest SSV Polaris este disponibil cu 2 si 4 locuri, in versiunile SPORT, PREMIUM si ULTIMATE.

Polaris RZR Turbo R ridica stacheta in termeni de performanta, cu un raspuns incredibil de prompt, agilitate remarcabila si putere bruta. Puncte-cheie: cursa utilizabila 28", suspensie MaxLink, anvelope 32" si jante din aluminiu, RIDE COMMAND+.

 


Polaris RZR Pro R este disponibil in variantele Premium si Ultimate. Ambele aduc cursa utilizabila 29", suspensie MaxLink, anvelope 32" si jante din aluminiu, tehnologie RIDE COMMAND+, display 7" si camera retrovizoare, curea detasabila in 6 puncte, usi complete, acoperis din aluminiu, sistem Rockford Fosgate. Modelul ULTIMATE aduce in plus amortizoare FOX X2 Live Valve 3", ghidon telescopic si controale cu butoane, DYNAMIX DV cu 4 moduri de riding selectabile si grafici specifice. 

 


Descopera ce noutati aduce gama de side-by-side-uri Polaris RZR 2024!

Te-ar putea interesa si:

S-a deschis sesiunea de inscrieri pentru HUSQVARNA TREK 2024!

Husqvarna propune o experienta de 3 zile de riding fabuloasa in zona de sud a Spaniei Pentru posesorii lui Norden 901, Norden 901 Expedition, 701 Enduro si 701 Enduro LR, Husqvarna Trek 2024 este un eveniment care nu trebuie ratat! Organizata de...

Citeste mai mult