Riderii KTM Team Maxxis care concureaza in 2018

Riderii KTM Team Maxxis care concureaza in 2018

09.03.2018

FMF/RPM/KTM Racing Team Maxxis a confirmat la finele anului trecut lineup-ul de rideri pentru 2018.

Maria Forsberg-Hahn, multi-campioana WORCS, GNCC si X-Games Women revine pe piste dupa cativa ani petrecuti in mijlocul familiei. Maria si echipa Maxxis au in spate un lung istoric, ea concurand pentru KTM inca din 2001.

 

Riderii KTM Team Maxxis care concureaza in 2018 - motociclete

 

Echipajului i se alatura si riderul Eric Yorba; cu 2 titluri AMA Big 6 si un campionat WORCS Pro 2 in palmares, Yorba continua sa fie un rival redutabil in competitia WORCS Pro si in seriile AMA Big 6. La raliul 2018 Big 6 WCGP Glen Helen desfasurat pe 3-4 martie, Yorba a reusit sa se claseze pe locul secund.

Riderii KTM Team Maxxis care concureaza in 2018 - offroad

Pe de alta parte, tanarul pilot Cooper Abbott originar din Arizona s-a inscris in echipa cu obiectivul de a castiga titlul la EnduroCross si de a se afirma la WORCS Pro2. Cooper provine dintr-o familie unde ADN-ul de motociclist se mosteneste (tatal si bunicul sau fiind, de asemenea, rideri profesionisti). 

Riderii KTM Team Maxxis care concureaza in 2018 - motociclete

Dante Oliveira se muta in clasa WORCS Pro sperand sa aiba parte de aceleasi formidabile rezultate ca cele din ultimii ani cand castiga WORCS Pro 2 (2017) si WORCS Pro 2 Lights Championship (2016). Dante mai concureaza si la raliurile AMA WHS la clasa Open Pro si se bazeaza pe experienta acumulata de-a lungul timpului.

Jesse Ansley (castigator al campionatului GNCC Super Mini 2015) a semnat un contract pe inca un an cu RPM Team si concureaza la clasa GNCC XC 3, dorind totodata sa isi imbunatateasca experienta pentru viitoarele serii AMA National Enduro.

Spenser Wilton si-a propus sa concureze la toate raliurile demotociclete EnduroCross si in toate cursele AMA Extreme Off Road in 2018. Ii uram succes!

Riderii KTM Team Maxxis care concureaza in 2018 - motociclete

Echipa KTM Racing Team Maxxis este completata de Austin Serpa si Destry Abbott. Acesta din urma va avea sponsorii sai si este incantat de cooperarea cu Mike Hurlbert (detinatorul RPM Racing Team) pentru a organiza evenimente caritabile si a promova fundatia DA8 Strong Foundation.

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO 450SR, un entry-level bike competitiv

SR-C21 de la CFMOTO este mai mult de un concept. Cu lansarea lui 450SR, brandul chinez se raportează la nevoile riderilor entry-level și ale celor avansați care au cerințe de performanță mai mari. CFMOTO 450SR (Sport Racing) este alimentat de u...

Citeste mai mult