KTM Mobility, de doi ani in Romania!

KTM Mobility, de doi ani in Romania!

23.02.2023

8 ani ASISTENTA RUTIERA GRATIS prin Mobility Service!

Serviciul de mobilitate oferit de KTM este gratis si vine in sprijinul posesorilor de motociclete KTM care au nevoie de reparatii pe loc sau tractare. Ai acces nelimitat la vasta retea ARC Europe pentru a beneficia de asistenta profesionista. Poti apela la acest serviciu indiferent ca esti in tara sau te afli in strainatate. De asemenea, in anumite conditii, KTM MOBILITY SERVICE permite inlocuirea vehiculului. Disponibil 24 de ore pe zi, sapte zile pe saptamana si 365 zile pe an. 

Daca vrei sa afli mai multe, acceseaza: www.ktm.com/mobilityservice

Alte AVANTAJE pe care ti le ofera Serviciul de Mobilitate KTM: 
- PIESE DE SCHIMB SI SERVICIU PENTRU CHEI;
- CENTRU DE ASISTENTA KTM 24/7;
- CAZARE. 
Se deconteaza doar acele servicii care au fost aprobate de Centrul de Asistenta KTM!

TELEFON: +40 372 500 079

SERVICIUL DE MOBILITATE ESTE VALABIL PENTRU MOTOCICLETELE ACHIZITIONATE SAU SERVISATE IN URMATOARELE TARI: Austria, Belgia, Republica Ceha, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Letonia, Lituania, Luxembourg, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Romania, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elvetia. 

VALABILITATE: 12 luni protectie GRATUITA ca standard pentru fiecare motor nou achizitionat, incepand de la data inregistrarii.
La fiecare servisare, la un dealer autorizat KTM, protectia gratuita se prelungeste
pana la urmatoarea servisare, totusi cu maximum 12 luni. Protectia gratuita se
acorda in conditiile de mai jos de la prima servisare si este valabila PE VIATA! (cu respectarea conditiilor)
* Pe viata inseamna:
- max. 60.000 km sau 8 ani – in functie de care intervine prima – la modelele cu 1 cilindru
- max. 80.000 km sau 8 ani – in functie de care intervine prima – la modelele cu 2 cilindri

Motoare ACOPERITE: motocicletele KTM cu o garantie de producator de 24 de luni care sunt omologate exclusiv pentru utilizarea pe drumuri publice.

Beneficiarii serviciului pot fi proprietarul/motociclistul si pasagerul. 

Solutiile oferite de KTM MOBILITY SERVICE acopera o arie larga de situatii. De exemplu, daca repararea motocicletei nu este posibila in aceeasi zi a tractarii la dealerul KTM autorizat, se vor acoperi costurile de transport (pentru max. 2 persoane) de la locul penei (punctuatiei) pana la destinatie sau pana la locatia dealerului autorizat.

Indiferent ca esti victima unei tentative de furt sau ca motorul tau KTM a suferit o pana sau a fost vandalizat, poti sta linistit la gandul ca vei beneficia, in orice situatie, de asistenta din partea unor experti. Serviciul poate fi folosit atat de persoane fizice, cat si de cele juridice.


KTM Mobility, de doi ani in Romania!

Te-ar putea interesa si:

2024 Vespa Primavera S si Vespa Sprint S

O traditie in continua evolutie  Povestea Vespa nu cunoaste sfarsit, captivand generatii intregi. Gamele de scutere Vespa Primavera si Vespa Sprint aduc in sezonul 2024 un design complet nou si tehnologie avansata. De asemenea, brandul italian ...

Citeste mai mult