Knox iti tine de cald la iarna

Knox iti tine de cald la iarna

24.10.2011

Knox propune, pentru sezonul rece, o noua linie de produse, Cold Killers din care fac parte manusi, fulare, pulovere si pantaloni. Prin ce se caracterizeaza noua colectie? Calitate deosebita a materialelor, rezistenta la vant si apa.

Odata cu apropierea anotimpului rece, toti producatorii deechipamente ATV pun pe piata produse care sa le tina de cald riderilor. Cold Killers sunt confectionate dintr-un material cu o structura in trei straturi si captuseala moale. Toate au rolul de a asigura o protectie maxima impotriva ploii si a vantului si, in acelasi timp, sa ofere un confort sporit. De asemenea, materialul permite si o buna ventilare, astfel incat nu apare disconfortul umezelii.

Manusile, fularele pantalonii sau hanoracele protejeaza impotriva iernii si permit riderilor sa se plimbe cu ATV-ul si in zilele reci.

Te-ar putea interesa si:

VESPA WORLD DAYS 2024, 18-21 aprilie

Cluburile nationale Vespa din 55 de tari se aduna pentru un super eveniment, Zilele Mondiale Vespa. Sute de mii de scutere Vespa de pe toate cele cinci continente vor defila in cadrul event-ului programat pentru 18 - 21 aprilie. Participantii se vor ...

Citeste mai mult