JARVIS, LIDERUL ZILEI! A treia zi la Red Bull Romaniacs

JARVIS, LIDERUL ZILEI! A treia zi la Red Bull Romaniacs

29.07.2022

O gura de oxigen si Graham Jarvis este din nou tanar!
Astazi CASTIGA ZIUA III la Red Bull Romaniacs dupa o noapte petrecuta la Ranca – 2000 metri altitudine!

JARVIS, LIDERUL ZILEI!
inca de dimineata, Jarvis are sa fie liderul zilei pana la Service Point, unde Manuel Lettenbichler deschide gas-ul si il ajunge din urma. Ei fac fiecare sectiune si parau dificil impreuna.
RiderulKTMajunge acum pe locul 6 la general, ceva impresionant avand in vedere penalizarea de doua ore primita inca din prima zi.

KABAKCHIEV SPERA LA PODIUM
Mario Roman 74 are si el o zi buna, ajungand al treilea la finis, cu 5 minute in spatele lui Graham Jarvis si cu doar doua minute mai rapid ca Teodor Kabakchiev. Teo a impresionat intreg raliul, acesta avand acum 15 minute avans fata de locul 3, deci maine are o singura misiune,  cea de a ajunge la linia de sosire si sa obtina primul podium la Red Bull Romaniacs 2022, un rezultat pentru care a munci extrem de mult!

BLAZUSIAK SI GOMEZ ABANDONEAZA
Avem si doua abandonuri astazi: riderul GASGAS Factory Racing, Taddy Blazusiak si riderul AG Racing Team, Alfredo Gomez. Mana lui Taddy se pare ca a cedat, recuperarea si participarea la Romaniacs fiind putin fortata. Alfredo Gomez retraieste din nou momentele neplacute ale ultimei vizite in Romania, suferind o toxiinfectie alimentara. Inca din ziua a doua nu a mancat nimic, rezistand doar cu perfuzii dupa fiecare zi de cursa. Astazi a fost nevoit sa se retraga, fiind deshidratat sever!

LUPTE GRELE SI LA CLASA SILVER
La Silver, Chris Birch - Off Road Coach si Fabien Poirot #73 s-au dat intreaga zi impreuna. Riderul din Noua Zeelanda, promotorul „chestiilor” extreme cu ditamai motocicleta de touring, are maine doar de urmarit liderul si victoria vine de la sine.
Tot la Silver ii avem pe Andrei Botoaca pe locul 10 general si pe 12 pe Viorel Radu Costin, la doar cateva minute in spatele primului. Emanuel Gyenes (Mani) cade pe 14, din cauza unor probleme la motocicleta.

TOTUL SAU NIMIC LA CLASA BRONZE
Marius Popovici este pe locul 2 la Bronze, urmat de Edgar Silins. Riderul KTM, Matthias Walkner se apropie de podium cu ditamai KTM Rally Replica, deci maine trebuie sa mearga pe premisa „totul sau nimic”.

NISTOR IMPUNE RITMUL LA CLASA IRON
Ovidiu Nistor a condus astazi toata cursa si impune ritmul clasei Iron! El are un avantaj de 16 minute cu doar o zi inainte de final!

Te-ar putea interesa si:

Dakar 2023 - rezultate provizorii

La jumatatea Dakar-ului, la clasa Moto sunt 8 posibili castigatori, ceea ce face ca editia de anul acesta sa fie putin diferita, dar si una foarte dura. 5700 de km din care aproape 3000 de km doar proba cronometrata! Si vorbim doar de jumate de cursa...

Citeste mai mult