Back to old version
Ixon recomanda Montana

Ixon recomanda Montana

11.10.2011

Ixon vine cu o noua propunere pentru pilotii de motociclete care cauta un echipament rezistent. Costumul Montana poate fi utilizat in orice perioada a anului datorita captuselii si a fantelor de aerisire care permit ventilarea optima.

Jacheta moto pentru barbati de fata este confectionata din material textil iar in zona umerilor si a coatelor este prevazuta cu protectii si intarituri. Pentru un confort sporit, jacheta are captuseala Drymesh detasabila, care mentine temperatura constanta si fante pentru ventilatie, inchise cu fermoar. Protectiile omolgate CE Arron dau riderului o siguranta mare in timpul rularii. Despre pantaloni putem sa spunem ca sunt din acelasi material, au acelasi tip de protectii in zona genunchilor si sunt prevazuti cu buzunare inchise cu arici.

Potrivit motosblog.fr, pretul unui asemenea costum este de aproape 500 de euro.

Te-ar putea interesa si:

2023 CFMOTO CFORCE 600, un aliat offroad performant in clasa 600cc

ATV-ul CFORCE 600 din familia CFMOTO se distinge prin caracterul versatil, stylingul modern si echiparea cu un sasiu solid. Acest model midsize este disponibil cu un loc si cu doua locuri.Merita sa amintim urmatoarele trasaturi cheie:  motorizare...

Citeste mai mult