DWT incalta ATV-urile cu jante Sector AlumiLite

DWT incalta ATV-urile cu jante Sector AlumiLite

29.03.2011

DWT va prezinta un nou model de janta, Sector AlumiLite, pe care l-a aratat lumii la Indy Dealer Expo, impreuna cu versiunea MOAPA de pneuri pentru atv, pentru a obtine cea mai buna combinatie ce poate rula pe teren off-road. Americanii de la DWT au fost mereu preocupati sa puna pe piata produse de calitate, precizand ca si in cazul jantei SECTOR s-a folosit aluminiu rezistent si extrem de usor.

Sector este disponibila in variante de dimensiuni 12 si 14-inch si cei de la DWT spun ca orice componenta de la jante poate fi schimbata, transformand roata intr-un accesoriu extrem de util, care poate fi utilizata atat pe circuit cat si atunci cand ia in piept dunele. In felul acesta, beneficiati de o singura roata pentru mai multe tipuri de rulare, ceea ce nu inseamna decat economie la bugetul familiei, precizeaza dwtracing.com.

Te-ar putea interesa si:

VESPA WORLD DAYS 2024, 18-21 aprilie

Cluburile nationale Vespa din 55 de tari se aduna pentru un super eveniment, Zilele Mondiale Vespa. Sute de mii de scutere Vespa de pe toate cele cinci continente vor defila in cadrul event-ului programat pentru 18 - 21 aprilie. Participantii se vor ...

Citeste mai mult
Taguri