Haine noi pentru UTV-uri

Haine noi pentru UTV-uri

20.09.2010

Orice vehicul side-by-side merita o schimbare de look, iar cel mai la indemana este sa incepeti cu scaunele. Daca alegeti o culoare potrivita, daca sunt ingrijite si curate, SxS-ul va parea mult mai aratos si nici nu-si va trada varsta, in cazul in care pe certificatul de nastere apar ani mai multi.

Cei de la Beard au o experienta de 35 de ani in confectionarea accesoriilor pentru acest tip de vehicule, iar aceste protectii pentru scaune poarta amprenta calitatii. Rezistente la temperaturi extreme, la umezeala, husele se potrivesc perfect, dand un aspect sic interiorului UTV-ului. Cat priveste gama de culori in care sunt disponibile husele respective, acestea sunt pentru toate gusturile; de la nuantele mai fierbinti pana la accentele mai calde, sportive. Pentru modelele Rhino si  Prowler husele vin la pachet si cu protectiile pentru tetiere.
 
Daca tot alegeti sa va imbracati UTV-ul, nu mai ramane decat sa-l scoateti apoi la o plimbare, sa fie admirat.

Te-ar putea interesa si:

Vespa lanseaza scuterul 946 Dragon in editie limitata

Legenda. Mit. Simbol. Istorie si avangarda, spirit stravechi si inginerie moderna - toate se imbina pentru a da nastere scuterului in editie limitata, Vespa 946 Dragon, precum si jachetei exclusive, Varsity.  Vespa, dintotdeauna o emblema a spi...

Citeste mai mult