Geaca enduro Leatt GPX 5.5 primeste nota maxima

Geaca enduro Leatt GPX 5.5 primeste nota maxima

27.08.2018

Revista Dirt Rider Magazine a acordat modelului de geaca Leatt GPX 5.5 Enduro un punctaj de 90/100 cu precizarea ca „materialele de calitate si constructia durabila fac din acest produs o piesa de valoare din garderoba moto pentru mai multe sezoane de iarna”.

Dupa spusele testerului, gecile moto reprezinta „o investitie pe termen lung pentru orice entuziast al calatoriilor pe doua roti. Spre deosebire de cizme care sunt un must-have indiferent de anotimp, un strat superior suplimentar nu este necesar decat in conditii de vreme rece. O geaca moto de iarna din colectia Leatt 2018 va putea fi purtata cu succes si in urmatorii ani”.

 

 

Geaca 5.5 Enduro este fabricata dintr-un material rezistent care poate face fata unor conditii dure. In zona coatelor, prezinta o intaritura cu Brush Guard, pelicula de protectie flexibila si ultra-subtire cu rol in sporirea rezistentei la abraziune si zgariere.

Mai mult de atat, acest model de geaca moto dispune de un design modern pe kaki sau negru cu oranj care confera un aer cool.

Un alt avantaj consta in posibilitatea de ajustare a gecii atat in functie de forma corpului precum si atunci cand riderul poarta inclusiv armura moto.

Un atu semnificativ il reprezinta ventilarea, aspect unde modelul de geaca Leatt din colectia dedicata riderilor de curse enduro exceleaza fiind prevazut cu multiple puncte de ventilatie. In plus, manecile pot fi detasate cu usurinta pentru a forma o vesta veritabila.

In oferta ATVRom, puteti descoperi o gama extrem de diversificata de geci motopantaloni, bluze si manusi moto provenind de la producatorii Leatt si Fox Racing.

Compania Leatt a fost fondata in 2001, iar de atunci pana in prezent colectiile de produse Leatt au castigat premii importante (Eurobike Design & Innovation Awards, din partea Interbike, Racer X etc.).

Te-ar putea interesa si:

Incep inscrierile pentru Rabla Clasic si Rabla Plus!

ATVRom anunta lansarea celei de-a 20-a editii a Programului Rabla Clasic si a celei de-a 9-a editii a Programului Rabla Plus. Incepand de marti, 19 martie 2024, ora 10:00, persoanele fizice sunt invitate sa se adreseze producatorilor validati pe...

Citeste mai mult