GASGAS a reinnoit parteneriatul de succes cu TRIALGP pentru sezonul 2023

GASGAS a reinnoit parteneriatul de succes cu TRIALGP pentru sezonul 2023

13.04.2023

Competitiile de Trail sunt foarte importante pentru brandul spaniol! De aici a inceput evolutia pe scena offroad, GASGAS fiind in prezent producatorul oficial TrialGP si oferind suport pentru al doilea sezon. Impreuna cu noii rideri, Jaime Busto si Sondre Haga, GASGAS isi propune sa arate lumii intregi cat de palpitant este sa adopti acest sport. 

  • GASGAS continua colaborarea oficiala cu Campionatul Mondial Hertz FIM Trial.
  • Noul parteneriat demonstreaza angajamentele ferme ale GASGAS in ceea ce priveste disciplina Trial.
  • GASGAS este incantat sa fie producatorul oficial de motociclete TrialGP in 2023.

GASGAS se axeaza pe dezvoltarea gamei sale de motociclete de tip Trial. De la mijlocul anilor 80 pana in prezent, angajamentul de a dezvolta si fabrica cele mai bune motociclete nu a scazut in intensitate. 

Sezonul TrialGP va avea sapte runde de actiune epica. FIM a anuntat ca toate cursele vor fi transmise in direct online. Viitorul Trial-ului arata promitator! 

Sezonul 2023 TrialGP debuteaza in Artexio, Spania intre 14-16 aprilie si riderii GASGAS Factory Racing, Jaime Busto si Sondre Haga sunt pregatiti pentru un nou episod de dirt racing. 

Rene Esterbauer - Sef Marketing Global GASGAS: „Suntem incantati sa continuam colaborarea cu Campionatul Mondial FIM TrialGP, dupa seria de succes din 2022. Trial-ul este ADN-ul GASGAS si dorim sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a vedea ca acest sport creste si noi rideri se implica. Anul acesta urmeaza sa prezentam gama noastra de motociclete trial publicului. In sfarsit, de abia asteptam sa vedem riderii GASGAS Factory Racing in actiune. In acelasi timp, ii incurajam pe fani sa puna in fapt sloganul GET ON THE GAS!”.

Fabio Muner, Director Digital si Marketing FIM: „Ne bucuram ca am reinnoit parteneriatul cu GASGAS pentru inca un sezon, asa ca putem construi pe bazele puse impreuna in 2022. Sezonul trecut saa dovedit a fi foarte benefic  pentru toti cei implicati si asteptam cu nerabdare sa ducem relatia cu acest producator atat de inovator la urmatorul nivel in 2023”. 


GASGAS a reinnoit parteneriatul de succes cu TRIALGP pentru sezonul 2023

Te-ar putea interesa si:

Kevin Benavides, plasat pe locul trei dupa a 7-a etapa Dakar 2024

Riderul Red Bull KTM Factory Racing a incheiat a saptea etapa a raliului Dakar 2024 pe locul 3. Kevin Benavides concureaza cu o motocicleta KTM model 450 RALLY si se situeaza pe locul al cincilea general in clasamentele provizorii. Colegul de echipa,...

Citeste mai mult