Un scuter Vespa sport sau unul touring? Principale deosebiri

Un scuter Vespa sport sau unul touring? Principale deosebiri

18.07.2019

Prima versiune a scuterului Vespa care avea sa devina un simbol atemporal a fost introdusa pe piata in 1968 si a revolutionat conceptul de mobilitate. Cu un spirit tanar, agila, inovativa si prietenoasa cu mediul, Vespa din prezent ramane un star si poate fi exact partenerul urban de deplasare pe care il cauti in cazul in care vrei ceva diferit. Din gama de scutere Vespa Primavera fac parte si liniile Touring, Sport si Yacht Club. In continuare, va supunem atentiei modelele sportive si cele touring.

Asemanari

 • Ambele tipuri de scutere Vespa, atat sport, cat si touring, se bazeaza pe tehnologia i-Get (i-Green Experience Technology) pentru eficiență, parametri de consum și reducerea emisiilor CO2.
  Pornire electrica
  Cutie de viteze CVT automată
  Conform cu standardul de emisii Euro4
  Pneuri tubeless
  Rezervor cu o capacitate de 8L

Diferente

 • Modelele din gama Touring ofera in plus urmatoarele: sistem ABS, (portbagaje) rack-uri cromate față/spate, parbriz, jante de 12 inch, șa ergonomică.

Daca iti doresti un scuter perfect adaptat atât alergăturii prin oraș, cât și plimbărilor de weekend, un model Vespa din gama Touring poate fi solutia! De exemplu, propunerea pentru un pilot care din cand in cand vrea sa purceada in aventura este Vespa Primavera 150 3V Touring ABS '19.

Daca ai un stil de viata activ si dinamic si cauti un model care sa păstreze direcția estetică retro instant recognoscibila, dar echipat cu piese componente aduse la nivelul anului 2019, partenerul perfect de miscare urbana poate fi varianta Primavera S (Sport). Beneficiezi in ambele situatii de un consum redus de carburanti, ceea ce inseamna ca vei economisi, iar investitia ta se va amortiza in scurt timp. In plus, drumurile prin oras nu vor mai fi la fel de monotone.

   

Te-ar putea interesa si:

Castile motocross de la FOX livreaza performanta si confort la nivel inalt

Siguranta, performanta si stil - acestea sunt cele trei cele mai importante aspecte cand vine vorba de crearea gamei de casti FOX pentru iubitorii de motocross. Riderii de dirt bike-uri sunt diferiti. Diferit este si look-ul, dar si nevoile lor. De a...

Citeste mai mult