Back to old version
Festival-concurs de Hard Enduro si ATV in Muntii Iezer Papusa

Festival-concurs de Hard Enduro si ATV in Muntii Iezer Papusa

27.02.2018

Festivalul Iezer Adventure este si o competitie internationala de Enduro, ATV-uri si UTV-uri. Reprezinta un eveniment unic in Europa datorita locatiei inedite si gradului de dificultate implicat. Nu mai sunt alte evenimente de acest gen care sa se bazeze pe activitati off road si in acelasi timp sa ofere trei zile de concerte. De asemenea, sunt programate si activitati precum tiroliana, aventura park, teren de tenis/fotbal, iar zona de food & drinks va fi deschisa pentru orice vizitator.

Competitia este structurata in 4 probe distincte, dupa cum urmeaza:

✓ Enduro Bike Extreme 
✓ Enduro Bike Girls
✓ ATV & Quad Extreme
✓ ATV, Quad & Utv Adventure 

Fiecare categorie va avea 3 finalisti care vor fi premiati.

Pentru enduro, organizatorii au pregatit trei trasee diferite. Categoriile acceptate sunt: A(Profi); B(Expert); V(Veterani); C(Hobby); F(Fete).

In ceea ce priveste competitia destinata ATV-urilor, riderii se pot inscrie la una din categoriile: EXTREME (ATV 4×4) sau ADVENTURE (ATV 4×4, Quad, SXS, UTV).

Concurentii de la cele doua categorii nu se vor intersecta, deoarece traseele pentru ATV-uri si pentru moto nu vor fi aceleasi.

Evenimentul se desfasoara intre 31 august – 2 septembrie 2018 in Muntii Iezer Papusa, la Pastravaria Bratioara, situandu-se la aproape doua ore de Bucuresti.

 

Festival-concurs de Hard Enduro si ATV in Muntii Iezer Papusa - competitie

Te-ar putea interesa si:

2024 Husqvarna Vitpilen si Svartpilen 

Cea mai recenta generatie de street bike-uri Husqvarna domina strada in 2024Husqvarna Motorcycles a anuntat lansarea noilor modele Vitpilen si Svartpilen. Motocicletele Vitpilen 401, Vitpilen 125, Svartpilen 401, Svartpilen 250 si Svartpilen 125 au...

Citeste mai mult