Back to old version
Etapa MotoGP in Bulgaria din 2011

Etapa MotoGP in Bulgaria din 2011

26.12.2008

Conform Federatiei Internationale de Motociclism (FIM) si Federatiei Bulgare de Motociclism (BMF) un nou circuit pentru curse cu motociclete cu omologare MotoGP va fi construit in Bulgaria, fiind semnat de catre acestea un acord in acest sens.

Claude Denis, reprezentantul comitetului MotoGP din cadrul FIM a declarat ca circuitul bulgar va fi adaugat in calendarul MotoGP din 2011. Primele discutii despre forma si constructia circuitului au inceput in urma cu un an insa detaliile au fost mentinute in secret. Adamo Leonzio, designer-ul circuitului, a declarat ca “va fi ceva cu adevarat unic.”

Alte stiri din presa bulgara ne spun ca Bulgaria vrea de asemenea sa gazduiasca o runda a campionatului Formula 1 in acelasi an si se pare ca BMF s-a intalnit deja cu reprezentantii F1 in Monaco pentru a discuta si aceasta posibilitate. Acest fapt este perfect de inteles intrucat pentru a putea returna banii investiti, va fi nevoie de prezenta celor mai prestigioase competitii din motorsport.


Sursa: Alex Maxim | www.motoflash.ro

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO Racing Pruestel GP, rezultate Moto3 pe circuitul Motul TT Assen

Echipa CFMOTO Racing Pruestel GP obtine un rezultat remarcabil la Moto3 pe circuitul Motul TT Assen din nordul Tarilor de Jos. Modelele concurente de motociclete CFMOTO s-au dovedit din nou la inaltime. Joel Kelso Racing incheie sesiunea de califi...

Citeste mai mult