Etapa MotoGP in Bulgaria din 2011

Etapa MotoGP in Bulgaria din 2011

26.12.2008

Conform Federatiei Internationale de Motociclism (FIM) si Federatiei Bulgare de Motociclism (BMF) un nou circuit pentru curse cu motociclete cu omologare MotoGP va fi construit in Bulgaria, fiind semnat de catre acestea un acord in acest sens.

Claude Denis, reprezentantul comitetului MotoGP din cadrul FIM a declarat ca circuitul bulgar va fi adaugat in calendarul MotoGP din 2011. Primele discutii despre forma si constructia circuitului au inceput in urma cu un an insa detaliile au fost mentinute in secret. Adamo Leonzio, designer-ul circuitului, a declarat ca “va fi ceva cu adevarat unic.”

Alte stiri din presa bulgara ne spun ca Bulgaria vrea de asemenea sa gazduiasca o runda a campionatului Formula 1 in acelasi an si se pare ca BMF s-a intalnit deja cu reprezentantii F1 in Monaco pentru a discuta si aceasta posibilitate. Acest fapt este perfect de inteles intrucat pentru a putea returna banii investiti, va fi nevoie de prezenta celor mai prestigioase competitii din motorsport.


Sursa: Alex Maxim | www.motoflash.ro

Te-ar putea interesa si:

Vespa lanseaza scuterul 946 Dragon in editie limitata

Legenda. Mit. Simbol. Istorie si avangarda, spirit stravechi si inginerie moderna - toate se imbina pentru a da nastere scuterului in editie limitata, Vespa 946 Dragon, precum si jachetei exclusive, Varsity.  Vespa, dintotdeauna o emblema a spi...

Citeste mai mult