Enduro Heniu 2022 – Jozsa Norbert Levente, cel mai rapid pilot din Muntii Bargaului

Enduro Heniu 2022 – Jozsa Norbert Levente, cel mai rapid pilot din Muntii Bargaului

30.05.2022

Editia 2022 Enduro Heniu aduce ca noutate 3 zile de cursa „incendiare”, in ciuda vremii ploioase, dar si trasee noi si pline de provocari, toate sub atenta supraveghere a clubului Master Bike Cluj si a Asociatiei Off-Road Enduro Heniu.

Asa cum spuneam si in titlu, pilotul Master Bike Cluj, sustinut de GASGAS Romania, este cel mai rapid pilot din Muntii Bargaului, Jozsa Norbert Levente castigand fara probleme la clasa PRO. El s-a impus cu aproape 40 minute in fata lui Varga Zsolt, pilotul motocicletei HUSQVARNA (de la NordicaMoto – GoRacing).
„In sfarsit, un weekend cu “positive vibes only”! Motocicleta s-a comportat extraordinar si eu m-am simtit in forma maxima. Traseele, asa cum doar la Heniu gasim, imi plac foarte mult, mai ales paraiele interminabile! Revin cu placere de fiecare data la aceasta cursa!”, a declarat Norbi.
Pentru Norbi urmeaza aproximativ o luna de pauza, dar cu antrenamente pentru urmatoarea etapa din Campionatul National de Hard Enduro, Hard Enduro Piatra Craiului de la sfarsitul lunii Iunie.
Clasa PRO il are ca ocupant al locului 2 pe Varga Zsolt, iar podiumul il completeaza polonezul Maciej Loboz, care dupa multe luni de pauza revine in Campionatul Romaniei si o face in forta!
Pavel Dani Iulian a avut o cursa nebuna la Heniu, cu urcusuri si coborasuri la propriu si la figurat, reusind in ultima zi de cursa sa recupereze in clasament, mai exact urcand pe 4, in fata colegului de club, Bozesan Claudiu, ambii piloti de motociclete KTM.

La Veterani se impune tot un pilot Master Bike Cluj, Caraba Florin Marius. Acesta e adunat in cele 3 zile cursa aproape 20 minute in fata urmatorului clasat, Orzan Gheorghe! Avramescu Eduard completeaza podiumul, iar in Top5 mai intra Szabo Mihaly si Roth Constantin.

O prezenta noua in clasamentul fetelor, Gal Beata este cea mai rapida riderita, ea avand un timp demn si de clasa Hobby! Nistor Hanna Bianca – KTM ocupa locul 2, ea fiind urmata de Secul Maria Teodora. Salajan Anda Maria este pe 4.

Actiune din plin am avut si la EXPERT, unde Guiman Gheorghe Alexandru (Husqvarna) se impune cu un avans de 20 minute! Ghiorghiu Ghita este pe 2! Podium prinde si Gyorffy Alpar, iar in Top5 ii avem pe Ilyes Zakord Szilveszter si pe Pop Sorin Nicolae.

Cea mai numeroasa clasa, HOBBY, cu peste 90 de rideri, il are ca si castigator pe tanarul Ott Kornel Jun. David Ionut Eugen si Matei Paul Silviu, ambii alergand pe KTM, urca pe podium. Alionescu Ioan Andrei si Barbu Alin sunt in Top5.

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO CFORCE 110 ofera distractie in outdoor pentru pilotii juniori

CFORCE 110 este un ATV pentru copii distractiv de pilotat! Sasiul off-road compact si agil al lui CFORCE 110 aduce mai multa distractie clasei de ATV-uri pentru copii. Acest mini-ATV CFMOTO este echipat cu o serie de caracteristici de performanta ...

Citeste mai mult