Cupa CFMOTO, Runda 3, Ziua 3

Cupa CFMOTO, Runda 3, Ziua 3

22.06.2022

Serres Racing Circuit, 19 Iunie 2022

Etapa cu numarul VI din sezonul 2022 al Cupei CFMOTO a fost si cea mai palpitanta de pana acum. Juniorii au concurat cu motociclete CFMOTO model 300SR. Ei s-au duelat incontinuu pe parcursul celor 6 lap-uri, iar batalia de la varf parea desprinsa dintr-o cursa de la clasa regina.

Rezultatele finale de astazi arata in felul urmator:
1. Cristian Radu - Triton 300SR Racing (Best Lap: 1:40.491)
2. Fabian Cojocariu - CFMOTO 300SR Racing (Best Lap: 1:40.551)
3. Ionut Purdea - CFMOTO 300SR Racing (Best Lap: 1:43.772)
4. Darius Boagiu - TBIPay 300SR Racing (Best Lap: 1:43.904)
5. Daria Ganescu - CFMOTO 300SR Racing (Best Lap: 1:42.158)
6. Andrei Poponut -CFMOTO 300SR Racing (Best Lap: 1:42.033)
7. Ana Andrita - CFMOTO 300SR Racing (Best Lap: 1:44.162)
8. Alexandru Voinea - Elrond 300SR Racing (Best Lap: 1:41.923)
9. Vlad Chivu - Staking Agency 300SR Racing (Best Lap: 1:42.482)

Fabian Cojocariu si Cristian Radu s-au depasit unul pe altul de mai multe ori, dar mereu cu acelasi deznodamant. Astfel, Constanteanul de 16 ani ajunge la victoria cu numarul 5, dupa 6 etape. Vorbind despre rezultat, Cristian a spus:

"Nu am mai avut niciodata un duel atat de intens cu cineva. Fabian a fost mai rapid la start, dar am reusit sa-l depasesc in al doilea viraj. Am fost foarte surprins cand m-a depasit in a doua parte a circuitului, chiar nu ma asteptam sa se intample asta. Mi-am revenit imediat si am revenit in postura de lider. In total, m-a depasit de 4 ori astazi, a fost spectaculos. Chiar daca am castigat, sunt un pic dezamagit ca nu mi-am atins si cel de-al doilea obiectiv pentru acest weekend: un lap de 1 minut si 38 secunde. Daca reuseam sa fac asta, as fi devenit cel mai rapid pilot pe CFMOTO 300SR la Serres, chiar mai rapid decat campionul en-titre, Valentin Polexici".

Fabian Cojocariu a povestit si el despre lupta dusa pe parcursul a 6 lap-uri:
"A fost o cursa stransa inca de la inceput. Am plecat foarte bine de la start, si in primul viraj eram 4 piloti care ne luptam pentru conducerea cursei: eu, Cristian Radu, Andrei Poponut si Vlad Chivu. Lupta cu Cristian a fost epica! Ne-am si atins la un moment dat, ghidonul meu i-a zgariat carena laterala in sectiunea de circuit pe care noi o numim Velodromul. Tinand cont de cat de rapid a fost el ieri, nu-mi venea sa cred ca reusesc sa stau in spatele lui. Mi-am mentinut calmul, dar spre final cred ca instinctul de conservare m-a tinut in loc. Nu am vrut sa cad din nou, si o ezitare de o fractiune de moment a hotarat rezultatul final. El are 5 victorii si un loc 2, eu am castigat o singura cursa si am terminat pe locul 2 de 5 ori. Mai avem doar o singura runda dubla pana la finalul sezonului, deci vom avea un eveniment la Navak la fel de palpitant".

Puteti urmari rezultatele de la aceasta etapa accesand urmatorul link: https://s-timing.com/bmu-road-racing-championship-rounds-5-6/

Multumim tuturor partenerilor implicati in sprijinirea tinerilor piloti, fara de care Cupa CFMOTO nu ar fi existat:
CFMOTO: https://global.cfmoto.com/
ATH-MOTO: https://www.ath-moto.ro/
TBIBank: www.tbibank.ro
Triton: www.triton.com.ro
Motul: https://www.motul.com/
HJC Helmets: https://www.hjchelmets.com/
Asfalt Uscat: https://www.asfalt-uscat.ro/
Rebelhorn: https://rebelhorn.com/
Aximoto: https://web.facebook.com/aximotocarene

Te-ar putea interesa si:

Castile motocross de la FOX livreaza performanta si confort la nivel inalt

Siguranta, performanta si stil - acestea sunt cele trei cele mai importante aspecte cand vine vorba de crearea gamei de casti FOX pentru iubitorii de motocross. Riderii de dirt bike-uri sunt diferiti. Diferit este si look-ul, dar si nevoile lor. De a...

Citeste mai mult