Cupa CFMOTO, Runda 3, Ziua 3

Cupa CFMOTO, Runda 3, Ziua 3

22.06.2022

Serres Racing Circuit, 19 Iunie 2022

Etapa cu numarul VI din sezonul 2022 al Cupei CFMOTO a fost si cea mai palpitanta de pana acum. Juniorii au concurat cu motociclete CFMOTO model 300SR. Ei s-au duelat incontinuu pe parcursul celor 6 lap-uri, iar batalia de la varf parea desprinsa dintr-o cursa de la clasa regina.

Rezultatele finale de astazi arata in felul urmator:
1. Cristian Radu - Triton 300SR Racing (Best Lap: 1:40.491)
2. Fabian Cojocariu - CFMOTO 300SR Racing (Best Lap: 1:40.551)
3. Ionut Purdea - CFMOTO 300SR Racing (Best Lap: 1:43.772)
4. Darius Boagiu - TBIPay 300SR Racing (Best Lap: 1:43.904)
5. Daria Ganescu - CFMOTO 300SR Racing (Best Lap: 1:42.158)
6. Andrei Poponut -CFMOTO 300SR Racing (Best Lap: 1:42.033)
7. Ana Andrita - CFMOTO 300SR Racing (Best Lap: 1:44.162)
8. Alexandru Voinea - Elrond 300SR Racing (Best Lap: 1:41.923)
9. Vlad Chivu - Staking Agency 300SR Racing (Best Lap: 1:42.482)

Fabian Cojocariu si Cristian Radu s-au depasit unul pe altul de mai multe ori, dar mereu cu acelasi deznodamant. Astfel, Constanteanul de 16 ani ajunge la victoria cu numarul 5, dupa 6 etape. Vorbind despre rezultat, Cristian a spus:

"Nu am mai avut niciodata un duel atat de intens cu cineva. Fabian a fost mai rapid la start, dar am reusit sa-l depasesc in al doilea viraj. Am fost foarte surprins cand m-a depasit in a doua parte a circuitului, chiar nu ma asteptam sa se intample asta. Mi-am revenit imediat si am revenit in postura de lider. In total, m-a depasit de 4 ori astazi, a fost spectaculos. Chiar daca am castigat, sunt un pic dezamagit ca nu mi-am atins si cel de-al doilea obiectiv pentru acest weekend: un lap de 1 minut si 38 secunde. Daca reuseam sa fac asta, as fi devenit cel mai rapid pilot pe CFMOTO 300SR la Serres, chiar mai rapid decat campionul en-titre, Valentin Polexici".

Fabian Cojocariu a povestit si el despre lupta dusa pe parcursul a 6 lap-uri:
"A fost o cursa stransa inca de la inceput. Am plecat foarte bine de la start, si in primul viraj eram 4 piloti care ne luptam pentru conducerea cursei: eu, Cristian Radu, Andrei Poponut si Vlad Chivu. Lupta cu Cristian a fost epica! Ne-am si atins la un moment dat, ghidonul meu i-a zgariat carena laterala in sectiunea de circuit pe care noi o numim Velodromul. Tinand cont de cat de rapid a fost el ieri, nu-mi venea sa cred ca reusesc sa stau in spatele lui. Mi-am mentinut calmul, dar spre final cred ca instinctul de conservare m-a tinut in loc. Nu am vrut sa cad din nou, si o ezitare de o fractiune de moment a hotarat rezultatul final. El are 5 victorii si un loc 2, eu am castigat o singura cursa si am terminat pe locul 2 de 5 ori. Mai avem doar o singura runda dubla pana la finalul sezonului, deci vom avea un eveniment la Navak la fel de palpitant".

Puteti urmari rezultatele de la aceasta etapa accesand urmatorul link: https://s-timing.com/bmu-road-racing-championship-rounds-5-6/

Multumim tuturor partenerilor implicati in sprijinirea tinerilor piloti, fara de care Cupa CFMOTO nu ar fi existat:
CFMOTO: https://global.cfmoto.com/
ATH-MOTO: https://www.ath-moto.ro/
TBIBank: www.tbibank.ro
Triton: www.triton.com.ro
Motul: https://www.motul.com/
HJC Helmets: https://www.hjchelmets.com/
Asfalt Uscat: https://www.asfalt-uscat.ro/
Rebelhorn: https://rebelhorn.com/
Aximoto: https://web.facebook.com/aximotocarene

Te-ar putea interesa si:

9 avantaje majore care diferentiaza omologarea EURO 5 de categoria T3b (tractor)

Unul dintre factorii de care trebuie sa tii cont la achizitionarea unui ATV, pe langa tipul acestuia, capacitatea motorului si dotari din fabrica, buget etc., este omologarea. Poti alege intre EURO 5 si T3b (tractor), prima varianta fiind pe departe ...

Citeste mai mult