Enduropanorama 2022

Enduropanorama 2022

10.05.2022

Enduropanorama 2022 - o cursa incendiara cu record de inscrisi! 481 de rideri au acceptat provocarea Haita MC si au inceput calatoria de 4 zile de Hard Enduro in Ghelari! Teodor Kabakchiev din Bulgaria a fost, anul acesta, de neoprit!

Din prima zi, Teodork Kabackhiev si David Cyprian au inceput cursa intr-un ritm alert. La Prologul de 50 km, cel mai rapid a fost David, cu doar 15 secunde. Riderul bulgar a tras tare chiar dupa startul celei de-a doua zile, iar pe unele portiuni de traseu a fost si cu 20 de minute in fata haitei. O mica eroare de navigare l-a readus pe locul al doilea, fiind penalizat cu 12 minute.

Cursa din ziua trei a fost din nou relansata pentru cei doi tineri, dar Teo a fost cu adevarat „in flacari” in acest weekend si a ajuns la FINISH cu 8 minute in fata lui David Cyprian!

Ultima zi a fost din nou castigata de Cyprian, dar cu doar 1 minut, neschimband cu nimic clasamentul general. Teodor Kabakchiev - HUSQVARNA: „Este un castig pentru Bulgaria! Dupa patru zile, am reusit! As dori sa-i felicit pe toti cei care au terminat aceasta cursa, m-am simtit foarte bine, traseul a fost destul de greu! Multumim pentru evenimentul grozav! Revin bucuros si la anul sa lupt! Te iubesc, Romania!”.

David Cyprian - KTM: „A fost o cursa lunga, cu multe suisuri si coborasuri, dar m-am distrat. Sunt pe drumul cel bun pentru a deveni din nou competitiv. Organizarea foarte buna. Urmatorul eveniment la care voi merge este Serbia Xross Challenge in Campionatul Mondial FIM Hard Enduro!”

Alfredo Gomez - GASGAS: „Cursa a fost grea pentru mine, am avut cateva probleme cu motocicleta, am facut si ceva greseli. A fost un antrenament bun pentru echipa AG RACING, dar din punct de vedere al rezultatelor, nu atat de bun. Asteptam cu nerabdare Serbia acum, Xross Challenge. Cu toate antrenamentele pe care le-am avut in ultimele doua saptamani, in Romania, speram sa facem o cursa buna acolo”.

O greseala de navigatie din ziua a doua ii costa pe pilotul lui MasterBike Cluj, Jozsa Norbert-Levente si partenera #GASGAS o penalizare de 12 minute. Norbi ramane pe LOCUL 1 in Clasamentul General al Campionatului National de Hard Enduro si pe LOCUL IV in clasamentul OPEN.
In TOP5 este si Varga Zsolt #HUSQVARNA, de la Nordicamoto.

Te-ar putea interesa si:

KTM 890 ADVENTURE, un travel bike de incredere pentru pasionatii sportului 

Aventura pe doua roti isi gaseste expresia suprema in lineup-ul de motociclete Travel al brandului austriac. KTM Motorcycles vine cu mai multe propuneri pe acest segment, atat pentru incepatori, cat si pentru cei care cauta o motocicleta midsize sau ...

Citeste mai mult