Noile cizme Curve EVO de la Spada

Noile cizme Curve EVO de la Spada

13.09.2017

În ultima vreme cei de la Spada nu au lasat o săptămână sa treaca fără sa anunte un nou produs.

spada curve evo-1

Cea mai recentă versiune este Curve EVO, un nou model de cizme sport.

spada curve evo-2

Ele includ tot ce ai putea visa: protectiile pentru tibie, gamba si calcai sunt turnate din poliuretan termoplastic, si sunt captusite cu spuma  de densitate inalta ce are rolul de absorbtie a socurilor.

spada curve evo-3

De asemenea, cizmele sunt dotate in zona degetelor cu un dispozitiv de ajustare fabricat din acelasi aliaj poliform.

spada curve evo-4

Neașteptat pentru acest preț mai mult decat convenabil este însă prezenta unei membrane impermeabile Hipora® prin care piciorul poate respira și un fermoar complet căptușit. Cizma este susținută de o cochilie exterioară microtech și are o căptușeală din poliester cu ochiuri de plasă, in asa fel incat sa facă fata condițiilor meteorologice de orice natura cu care te-ai putea confrunta in weekend.

spada curve evo-5

Pe langa toate lucrurile smechere enuntate anterior, trebuie mentionat si patul de protecție anti-bacterian înlocuibil, un branț dublu laminat flexat, acoperit cu material anti-șoc EVA și o talpă exterioară din cauciuc vulcanizat, tratat anti-alunecare.

spada curve evo-6

Aceste cizme se adreseaza din pacate numai barbatilor, si vor fi comercializate în Marea Britanie în nenumărate culori, pe dimensiunile 7-12 (EU 41-47), cu preturi incepand de la 130 de lire sterline (145 euro) fara taxe.

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO ZFORCE 1000 SPORT R

Cu o latime de 64 inch, putere crescuta 90 CP si manevrabilitate agila, CFMOTO duce performanta SSV la urmatorul nivel cu modelul ZFORCE 1000 SPORT R, un aliat pregatit pentru cele mai extreme provocari off road. Anvelopele masive 29 inch montate pe ...

Citeste mai mult