Cizmele Off-Road First Racing TBS

Cizmele Off-Road First Racing TBS

27.04.2010
Cizmele First Racing TBS sunt o alternativa accesibila pentru toti pasionatii de off-road si enduro. Cizmele ofera o protectie de baza, suficienta chiar pentru categoaria de pret in care se incadreaza.

Pielea din care sunt confectionate este de o calitate foarte buna, iar cusaturile rezistente vor face fata utilizarii destul de indelungate. Constructia lor este  solida, iar interiorul este foarte confortabil, cu o captuseala ce permite ventilatia. Cataramele din plastic ofera o inchidere buna si o fixare pe picior, iar cizmele pot fi purtate si pe o vreme ploioasa, fiind impermeabile. Talpa este facuta dupa forma anatomica pentru o potrivire cat mai bina, iar varful cizmei este acoperit de otel pentru o protectie optima. Zona de flexare a piciorului este flexibila pentru un suport cat mai bun, iar sistemul de inchidere este alcatuit din 4 catarame.

O pereche de cizme First Racing are un pret de 139 euro si puteti alege dintre modelul pe alb sau negru.

Te-ar putea interesa si:

RED BULL KTM FACTORY RACING - Chase Sexton, pe podium la Seattle

Riderul RED BULL KTM FACTORY RACING, Chase Sexton, a obtinut locul 2 in clasa 450SX la Seattle!A 11-a runda din Campionatul AMA Supercross 2024 s-a incheiat pe 24 martie cu succes pentru riderul in portocaliu. Sexton a fost rapid in conditii tehnic...

Citeste mai mult