CFMOTO Romania Racing Team la Transcarpatic Rally 2021

CFMOTO Romania Racing Team la Transcarpatic Rally 2021

27.09.2021

TRANSCARPATIC Rally Raid, numit si DAKAR-ul din Carpati s-a desfasurat intre 22 – 25 septembrie 2021, pe un traseu care strabate zone pitoresti cu o puternica incarcatura istorica si care se intersecteaza cu drumuri vechi ce stabileau candva legatura intre cetatile medievale si bisericile fortificate ale vremii. De la acest eveniment sportiv nu a lipsit echipajul CFMOTO Romania Racing Team, prezent cu un side-by-side sport Z10.
Competitia a fost plina de obstacole si s-a intins pe o distanta totala de 1300 km, iar riderii Rudolf Hofmann si Paul Hoffmann alaturi de intreaga echipa au muncit pentru a obtine rezultate in toate cele 4 zile. Chiar daca vehiculul CFMOTO Z10 capabil de 98 cai putere, poreclit „Transformer” de catre echipa, a avut de luptat cu adversari mai puternici cu 230 si 172 CP, nu s-a lasat mai prejos. Echipa CFMOTO Romania Racing Team a urcat pe podium cucerind locul II.

 

Te-ar putea interesa si:

Kevin Benavides, plasat pe locul trei dupa a 7-a etapa Dakar 2024

Riderul Red Bull KTM Factory Racing a incheiat a saptea etapa a raliului Dakar 2024 pe locul 3. Kevin Benavides concureaza cu o motocicleta KTM model 450 RALLY si se situeaza pe locul al cincilea general in clasamentele provizorii. Colegul de echipa,...

Citeste mai mult