Caterpillar prezinta imagini cu primele lor UTV-uri

Caterpillar prezinta imagini cu primele lor UTV-uri

28.11.2017

Caterpillar prezinta Cat CUV82 si CUV102D, doua modele similare, primul pe benzina, iar al doilea pe motorina. Caterpillar si-a dorit sa construiasca un Side-by-Side care combina durabilitate, confort si usurinta mentenantei. Testarile care au precedat intrarea in productie asigura ca este vorba de un vehicul care intruneste calitatile superioare si fiabilitatea pe care clientii le asteapta de la un brand de renume cum este Caterpillar, chiar daca este vorba de primele lor vehicule de acest fel. Ceea ce si-au dorit cei de la Caterpillar de la acest UTV a fost de a livra o experienta premium la un pret competitiv.

Caterpillar UTV 2018

CUV82 si CUV102D au un sistem de suspensii independente pe fiecare roata si o bara antiruliu frontala care asigura o stabilitate de neegalat la incarcare maxima. Garda ridicata de la sol face posibila navigarea pe teren denivelat. Capacitatea remorcii este de 454 kg, iar capacitatea de tractare este de 907 kg.

Viteza poate atinge 72 km/h. CUV82 are un motor de 0,8 l in 3 cilindri, 50 cai putere (37 kW), in timp ce motorul Diesel al lui CUV102D este de 1,0 l, 3 cilindri, 25 cai putere (18,7 kW).

Alte caracteristici, cum ar fi o acceleratie fina, vizibilitate buna, franare sigura, fac din aceste doua UTV-uri parteneri de incredere la munci de carat sau de tractare. Schimbatorul de viteze este pozitionat foarte accesibil langa volan pentru a manevra usor intre viteze. Vehiculul poate trece de la tractiune pe 2 roti la tractiune integrala sau pe 4 roti cu diferential blocabil, adaptandu-se astfel diferitelor conditii de teren. Servodirectia electrica asigura o manevrabilitate superioara si posibilitatea de a coti in unghi scurt.

Desi impunator in aparenta, UTV-ul Cat este unul silentios, zgomotul si vibratiile fiind diminuate in primul rand de design. Scaunul soferului si volanul se ajusteaza pentru confort sporit la condus. Scaunul pasagerului se poate rabata si pune in spatele scaunului soferului pentru sarcini de dimensiuni mari.

Posesorii isi pot customiza vehiculul cu peste 50 accesorii, de la accesorii de izolat cabina, lame de zapada, bulbar fata sau basculare pentru remorca.

Te-ar putea interesa si:

Riderul RED BULL KTM FACTORY RACING, Aaron Plessinger, obtine prima victorie 450 Supercross in San Diego

Runda 3 - Campionatul AMA Supercross Aaron Plessinger a cucerit prima victorie din cariera 450SX Main Event la Runda 3 a Campionatului 2024 AMA Supercross, preluand controlul in conditii ploioase. Colegul de echipa, Chase Sexton, a urcat pe locu...

Citeste mai mult