Catalogul Vespa Vintage 2009

Catalogul Vespa Vintage 2009

20.03.2009

Cu o istorie de peste saizeci de ani si 17 milioane de exemplare vandute in toata lumea, Vespa este un exemplu unic de brand ce a plecat de la a realiza mijloace de transport si a ajuns sa faca parte din cultura urbana.

Vespa Vintage este o linie selecta de piese si accesorii realizata special pentru scuterele Vespa clasice si dedicata tuturor celor care detin un model istoric restaurat. Piesele sunt identice cu cele originale, fiind realizate conform schitelor din Arhiva Istorica Piaggio si dupa consultari cu Registrul Istoric Vespa , Vespa Club Italia si Vespa World Club.

Fiecare articol din catalog a fost atent fabricat cu ajutorul celor mai priceputi meseriasi si utilizand cele mai bune materiale, compania dorind sa asigure astfel continuitatea in design, stil si calitate ce caracterizeaza numele Vespa.

Primul catalog de acest gen a fost lansat in 1998, continea 150 de produse, si s-a bucurat de un real succes printre fanii marcii. Vespa Vintage 2009 are peste 900 de produse incluse, raspunzand astfel celor mai exigente cerinte, si este editat in 6.000 de exemplare distribuite in toata Europa.

Pentru mai multe detalii contactati Motoplus Paneuro, reprezentantul oficial Vespa in Romania, sau accesati www.vespavintage.com.


Sursa: www.motoflash.ro

Te-ar putea interesa si:

Kevin Benavides si KTM castiga Raliul Dakar 2023

Kevin Benavides, riderul echipei Red Bull KTM Factory Racing, a castigat Raliul Dakar 2023! Coechipierul sau, Toby Price, s-a clasat al doilea, la doar 44 secunde diferenta. Rezultatul marcheaza a 19-a victorie pentru KTM la acest rally-raid legendar...

Citeste mai mult