Castigatorul Ditrocks 2022 este un pilot KTM!

Castigatorul Ditrocks 2022 este un pilot KTM!

18.07.2022

Ditrocks 2022 are un castigator: Teodor Kabakchiev! Jozsa Norbert si Sonny Goggia i se alatura pe podium!
Dupa 3 zile la Ditrocks 2022, Teodor Kabakchiev (KTM) este marele castigator al cursei! Pilotul din Bulgaria a preluat conducerea inca de la Prolog si a ramas in fata „haitei” tot weekend-ul!
Chiar si in ultima zi, Teo a avut 6 minute in fata celui de-al doilea pilot de la linia de sosire, Sonny Goggia. Locul a fost AG Racing Team 89 – Alfredo Gomez (GASGAS), dar, din pacate pentru acesta, cursa s-a incheiat cu o zi inainte cu o roata fata defecta la CP2.
Tot in carti, si alegand sa mearga inteligent in ultima zi de cursa, a fost Jozsa Norbert Levente (GASGAS Romania) de la Master Bike Cluj, care a terminat pe locul 2 la general.
Varga Zsolt, Raul Patrau si Ciprian Codrut au intrat in Top6 in clasamentul general, toti fiind colegi de echipa - pilotii GoRacing – NordicaMoto!
Zdenek Ciprian a avut propria liga, a fost cu 51 de minute mai rapid decat Stroisteanu Bart (GASGAS) care a declarat ca Ditrocks a fost o adevarata cursa de Hard Enduro – cu un traseu exceptional! Varga Akos se afla pe locul 3 la Clasa VETERANILOR.
Grigoras Maria (KTM 150i) – riderita Master Bike Cluj a avut din nou o prestatie impecabila la clasa Fete si a concurat iar cu baietii la Hobby, ocupand locul 7 in clasamentul general! LA DOAR 14 ANI!
Mares Celine si Radu Alexandra se afla pe podiumul FETELOR. Kovacs Dora si Badau Diana sunt in Top5.
Batalia pentru victorie la CLASA EXPERT a fost intre Ilyes Zakord Szilvester si Guiman Gheorghe! In cele din urma, Ilyes a pus aproape 4 minute intre el si motociclistul Motokron, Guiman. Pe locul 3 se afla Botoaca Andrei Nicusor.
Nu este o surpriza, Radul Gadola este pe locul 4, intrecandu-se cu pustanii clasei! Liszka Roland a intrat in Top5!
Un alt tanar talent la HOBBY este Ott Kornel Jun. Tanarul de la Master Bike Cluj si Beta lui de 200cc au avut o mega cursa, castigand toate cele 3 zile de cursa! La 3 minute si 47 in spate se afla Sulica Lucian Florin, urmat de Hambasan Vlad Casian. In Top5, ii gasiti pe Kiss Sebastian si Sturza Alexandru Gabriel.

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO a achizitionat GOES

GOES este un brand subsidiar al CFMOTO, specializat in proiectarea, dezvoltarea si distributia de vehicule off-road. Campania franceza recunoscuta la nivel mondial s-a perfectionat din punct de vedere al performantei, bazandu-se pe o echipa de profes...

Citeste mai mult