Castigatorul Ditrocks 2022 este un pilot KTM!

Castigatorul Ditrocks 2022 este un pilot KTM!

18.07.2022

Ditrocks 2022 are un castigator: Teodor Kabakchiev! Jozsa Norbert si Sonny Goggia i se alatura pe podium!
Dupa 3 zile la Ditrocks 2022, Teodor Kabakchiev (KTM) este marele castigator al cursei! Pilotul din Bulgaria a preluat conducerea inca de la Prolog si a ramas in fata „haitei” tot weekend-ul!
Chiar si in ultima zi, Teo a avut 6 minute in fata celui de-al doilea pilot de la linia de sosire, Sonny Goggia. Locul a fost AG Racing Team 89 – Alfredo Gomez (GASGAS), dar, din pacate pentru acesta, cursa s-a incheiat cu o zi inainte cu o roata fata defecta la CP2.
Tot in carti, si alegand sa mearga inteligent in ultima zi de cursa, a fost Jozsa Norbert Levente (GASGAS Romania) de la Master Bike Cluj, care a terminat pe locul 2 la general.
Varga Zsolt, Raul Patrau si Ciprian Codrut au intrat in Top6 in clasamentul general, toti fiind colegi de echipa - pilotii GoRacing – NordicaMoto!
Zdenek Ciprian a avut propria liga, a fost cu 51 de minute mai rapid decat Stroisteanu Bart (GASGAS) care a declarat ca Ditrocks a fost o adevarata cursa de Hard Enduro – cu un traseu exceptional! Varga Akos se afla pe locul 3 la Clasa VETERANILOR.
Grigoras Maria (KTM 150i) – riderita Master Bike Cluj a avut din nou o prestatie impecabila la clasa Fete si a concurat iar cu baietii la Hobby, ocupand locul 7 in clasamentul general! LA DOAR 14 ANI!
Mares Celine si Radu Alexandra se afla pe podiumul FETELOR. Kovacs Dora si Badau Diana sunt in Top5.
Batalia pentru victorie la CLASA EXPERT a fost intre Ilyes Zakord Szilvester si Guiman Gheorghe! In cele din urma, Ilyes a pus aproape 4 minute intre el si motociclistul Motokron, Guiman. Pe locul 3 se afla Botoaca Andrei Nicusor.
Nu este o surpriza, Radul Gadola este pe locul 4, intrecandu-se cu pustanii clasei! Liszka Roland a intrat in Top5!
Un alt tanar talent la HOBBY este Ott Kornel Jun. Tanarul de la Master Bike Cluj si Beta lui de 200cc au avut o mega cursa, castigand toate cele 3 zile de cursa! La 3 minute si 47 in spate se afla Sulica Lucian Florin, urmat de Hambasan Vlad Casian. In Top5, ii gasiti pe Kiss Sebastian si Sturza Alexandru Gabriel.

Te-ar putea interesa si:

Noutatile gamei de scutere Piaggio 2023

Gama de scutere Piaggio 2023 aduce o serie de inovatii, culori si grafici deosebite. Noile modele cu trei roti MP3 300 HPE SPECIAL EDITION si MP3 400 HPE SPECIAL EDITION se disting prin schema de culoare eleganta Deep Black (negru). Lineup-ul iconic...

Citeste mai mult