Cele mai bune casti moto sub 600 eur

Cele mai bune casti moto sub 600 eur

11.06.2018

Am intocmit un top cinci al celor mai performante casti moto disponibile pentru sub 600 eur.

Riderii care intentioneaza sa isi doteze garderoba moto cu o casca full-face de ultima generatie pot opta pentru diverse modele de casti LS2. Unul dintre pionierii in industria de profil din China, LS2 Helmets a fost initial o mica afacere infiintata de Arthur Liao in 1990, care a ajuns sa cunoasca o expansiune uriasa. Marca LS2 (Liao's System) a fost inregistrata in 2007 cu sediul central in Barcelona, Spania, iar de la expozitia gazduita la show-ul EICMA din Milano, castile cu sigla LS2 sunt preferate de numerosi motociclisti de pretutindeni din lume.  

Fiecare model de casca LS2 din material compozit sau policarbonat se bazeaza pe trei elemente – o carcasa exterioara, captuseala EPS cu rol in absorbtia de vibratii si socuri, plus diverse accesorii (garnituri de confort, viziera, ventilatie etc.). De asemenea, in fabricarea castilor LS2 Helmets sunt implementate tehnologii moderne, cum ar fi de pilda procedura cu fibre de carbon in mai multe straturi si adaugarea de rasini plimerice, pentru a da doar un exemplu.

  1. LS2 FF397 Vector Orion Matt Black Light – aceasta este o casca full face care include o carcasa rezistenta HPL (High Pressure Laminate), oferind protectie maxima pentru pilot. Se particularizeaza printr-un design aerodinamic si dispune de un vizor intern retractabil fumuriu, fiind dotata cu sistemul avansat de ventilare Dynamic Flow Through prevazut cu renule de admisie blocabile, un interior antialergic usor detasabil pentru spalare si deflector nazal.

 

Cele mai bune casti moto sub 600 eur - casti moto

2. LS2 MX470 SUBVERTER Black Pink H-V Yellow – un model de casca MX enduro inovator care creeaza noi standarde in ceea ce priveste siguranta, ventilatia si confortul. Casca este dotata cu un strat interior mobil suplimentar pentru securitate sporita, un invelis exterior KPA extrem de usor, avand o margine spate jos extinsa si bureti de obraji cu eliberare rapica, precum si ventilatie dinamica cu 23 de porturi. Partea interioara este complet lavabila si usor de indepartat, dispunand de sistemul de prindere Double D-Rings. Detine o greutate redusa de 1200g. Modelul beneficiaza de omologare ECE 22.05 / DOT.

In general, castile Subverter se numara printre preferintele riderilor pasionati de motocross si enduro.

 

Cele mai bune casti moto sub 600 eur - fox

3. FOX V1 Race Helmet Red-Black - casca FOX V1 a fost special gandita pentru a oferi confort, performanta si valoare.

Acest model de greutate redusa (1350g) este fabricat din policarbonat prin injectare si prezinta 9 puncte de admisie a aerului si alte 4 puncte de evacuare a aerului cald, ceea ce face ca ventilatia castii sa fie optima.

 

Cele mai bune casti moto sub 600 eur - casti moto

 

 4. Casca WHIT3 (WHITE) Label Tarmac proiectata de SHIFT ofera protectie si performanta la un pret de neegalat. Modelul este confectionat din policarbonat injectat si prevazut cu 9 intrari si 4 iesiri pentru aerisire. In plus, beneficiaza de un interior moale Dri Lex placut la atingere si cu rol in mentinerea aerului uscat in interiorul castii.

Aceasta casta a fost aprobata prin certificarea de  siguranta ECE/DOT 22-05.

 

Cele mai bune casti moto sub 600 eur - casca enduro

 

 5. Casca Airoh SWITCH SIGN RED GLOSS – modelul Switch reprezinta evolutia castii Jumper disponibila intr-o varietate larga de modele grafice si are o greutate in jur de 1270 grame.

Imbunatatirile aduse acestui model consta in numarul ridicat de ventilatii, interiorul detasabil si usor de spalat. In plus, prezinta legatura Double D omologata si un cozoroc ajustabil.

 

Cele mai bune casti moto sub 600 eur - casca enduro

 

Te-ar putea interesa si:

Bicicleta enduro GASGAS ECC 4

Bicicleta enduro GASGAS ECC 4 completeaza gama enduro eMTB a producatorului spaniol. Pedigriul de campion in Cupa Mondiala, cadrul de carbon dovedit in curse si cu triunghiul spate pe marime specifica livreaza o manevrabilitate superba pe cele mai du...

Citeste mai mult