Carlos Checa si Nolan X-802

Carlos Checa si Nolan X-802

17.10.2011

X-802 sau varf de gama Nolan. Noul model de casca moto este o editie speciala purtata de Carlos Checa in ultima etapa World Superbike de la Portiamo.

Accesoriul X-802, proiectat de insusi Carlos Checa, are un design atragator, o schema de culoare deosebita, ce trece la nuanta de albastru clasic la cea de gri elegant. In partea de sus a fost inscriptionata: „2012 Wolrd Superbike Champion”. Fecare detaliu al castii a fost atent studiat, astfel incat casca sa faca fata oricarei provocari de pe circuitele de SBK si MotoGP.

Proaspat campion mondial, Carlos Checa a declarat ca aceasta casca ii sarbatoreste, intr-un fel, toate victoriile, ii surprinde spiritul aventurier, precizeaza site-ul motoblog.it. Mai ales ca atat brandul Nolan cat si pilotul Checa s-au nascult in 1972. X-802 va fi disponibila pentru vanzare la sfarstiul anului 2011.


 

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO a achizitionat GOES

GOES este un brand subsidiar al CFMOTO, specializat in proiectarea, dezvoltarea si distributia de vehicule off-road. Campania franceza recunoscuta la nivel mondial s-a perfectionat din punct de vedere al performantei, bazandu-se pe o echipa de profes...

Citeste mai mult
Taguri